DSİSPOR FARKLI KAZANDI

Van Amatör Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren ligin güçlü takımlarından Van DSİspor, Van Genclik Spor'u 6-0 mağlup ederek, zirve mücadelesini sürdürdü.

Rıdvan Can

Van Amatör Ligin 10'ncu haftasında Van DSİspor ile Van Gençlik Spor karşı karşıya geldi. İpekyolu İlçe Stadında hafta sonu oynanan karşılaşmayı B-Klasman hakemlerinden  Serkan Pınar, Çağlar Demirkıran ve Osman Mert Kaya hakem üçlüsü yönetti.

Ligin güçlü ekiplerinden DSİspor tecrübeli antrenör Zafer Ertan ve Meriç Harman'ın yönetiminde çıktığı zorlu müsabakada güçlü rakibini 6-0'lık farklı skorla mağlup etmeyi başardı. DSİspor'a galibiyeti getiren golleri Ferhat Can Karabulut (4) Yunus Emre Toprak ve Berdan Adaş, kaydetti. Güzel bir futbolla sahadan üç puanla ayrılan DSİ Spor puanını 18’e yükselterek, ilk iki iddiasını sürdürdü.

"DSİ SPOR İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ"

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. DSİ Spor 10'ncu dakikadan itibaren rakip kalede baskısını hissettirmeye başladı. Rakip kaleye ataklarını sıklaştıran DSİ Spor 12'nci dakikada Ferhat Can Karabulut'un golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskısını artıran yeşil-beyazlılar tecrübeli golcüsü Ferhat Can Karabulut'un 17, 22 ve 31'nci dakikalarda peş peşe kaydettiği gollerle skoru 4-0 yaptı. İlk yarının son bölümünde ise Yunus Emre Toprak'ın golüyle skoru 5-0 yaparak, soyunma odasına 5-0'lık skorla girdi.

İkinci yarıya da golle başlayan DSİspor mücadelenin 52'nci dakikasında Berdan Adaş’ın golüyle skoru 6-0 yaptı. Müsabakanın kalan dakikalarda iki takım adına sonuç değişmeyince DSİspor sahadan farklı skorla ayrılarak, üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Bu galibiyetle birlikte puanını 18'e çıkaran yeşil-beyazlılar ligde ilk iki iddiasını sürdürdü.

Bakmadan Geçme