DSİSPOR LİDERİ DEVİRDİ

Van 1'nci Amatör ligde Play-Off mücadelesi veren Van DSİspor ile Play Off'u garantileyen lider İpekyoluspor önceki gün Sanayi sahasında karşı karşıya geldi. Van DSİspor güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Rıdvan CAN

 

Van amatör ligin en iyi takımlarından DSİspor ligin güçlü ve namaglûp takımlarından İpekyoluspor karşısında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı.

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta DSİspor ligde yenilgisi bulunmayan İpekyoluspor'u 45. dakikada penaltıdan İbrahim Aktaş, 57'nci dakikada Musa Bali ve 75'nci dakikada ise Mehmet Uluç'un ayağından bulduğu gollerle devirerek, Play-Off yolunda üç puanı hanesine yazdırdı. DSİspor aldığı 3 puanla 22 puanla averajla ikinci sıraya yükseldi.

 

Maç sonrası açıklama yapan DSİspor Teknik Direktörü Zafer Ertan, "Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Rakibimiz çok güçlüydü, ancak biz de Van'ın en iyi takımıyız. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Galibiyetten dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum" dedi.

 

Dsipor Teknik Direktör Zafer Ertan yönetiminde Sahaya Ayhan Yüzel, Mazlum Kural, Müslüm Baki, Mesut Aslan, Sıracettin Koç, Ömer Sürücü Orhan Karakaya, Musa Bali, İbrahim Aktaş, Reşit İlbak, Mehmet Uluç, onbiri ile çıktı.

Bakmadan Geçme