EDH'den marangozcular esnafına ziyaret

Ekonomide Değişim Hareketi (EDH) Necdet Takva öncülüğünde seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını yürüten Ekonomide Değişim Hareketi (EDH) adayı Necdet Takva üyeleriyle birlikte seçim ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Van Marangozlar sitesinde bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunları dinleyen Takva,esnaf tarafından oldukça memnuniyetle karşılanıyor.  

Marangozlar Esnafının sorunlarını dinleyip çözüm için çalışmalar başlatacaklarını dile getiren başkan adayı Takva,’’Bizler her daim esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını bizzat dinliyoruz. Sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. Esnafımızın hiçbir şekilde mağdur olmasını istemiyoruz. Üretim konusunda çok önemli bir sektör olan Marangozculuğun kentin ekonomisini de ne derece katkı sağladığını görüyoruz. Bu sektörün daha gelişmesi adına ben ve ekibim olarak ne gerekiyorsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şuan ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor ilerleyen günlerde ziyaretlerimiz devam edecek’’ şeklinde konuştu.

EDH’ye çeçim çalışmalarında başarı dileyen Marangozlar Esnafı ise, ‘’EDH Üyelerinin bizleri işyerlerinde bizzat ziyaret etmesi memnuniyet vericidir. Seçim süreci olsun yada olmasın bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyor seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dediler.

Bakmadan Geçme