Edremit Belediyesi ATM yerlerini ihaleye çıkardı

Edremit Belediyesi, iki adet ATM yerini kiraya vermek için 27 Ağustos Salı günü ihaleye çıkıyor. İhale, Edremit Belediye Başkanlığı Ana Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye konu olan ATM yerleri, Yeni Camii Mahallesinde bulunuyor. 197 ada, 51 nolu parselde kayıtlı 3,5 m2 yüzölçümlü ATM yerinin, 1 aylık muhammen bedeli 4.375 TL olarak belirlendi. Aynı parselde yer alan ve 7 m2 yüzölçümüne sahip diğer ATM yeri ise 1 aylık 8.750 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılacak. 

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesi kapsamında "Açık Teklif Usulü" ile gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin, 3 yıllık kira sözleşmesi imzalamaları gerekmektedir.
Edremit Belediyesi, ATM yerlerinin kiralanmasıyla elde edilecek gelirin belediye hizmetlerinde kullanması hedefleniyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin, 27 Ağustos Salı günü saat 14:00-15:00’de Edremit Belediye Başkanlığı Ana Hizmet Binası Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekiyor. İhaleye katılım şartları ve diğer detaylar hakkında bilgi almak isteyenler, Edremit Belediyesi İhale Komisyonu'na başvurabilirler.

Edremit Belediyesi, ATM yerlerinin kiraya verilmesiyle, hem belediye gelirlerini artırmayı hem de vatandaşlara daha kolay ve erişilebilir bankacılık hizmetleri sunulmasını hedefliyor. 


 

Yorumlar 2
Van'daki saçmalıklar bitmeyecek mi? 17 Ağustos 2024 21:01

PARKLARA ÇAY OCAĞI, ÇAY BAHÇESİ, MUHTARLIK OFİSİ, TAKSİ DURAĞI, ATM GİBİ SAÇMALIKLAR İSTEMİYORUZ. YEŞİL ALANLAR İŞGAL EDİLMESİN.

GERÇEK, HAKİKİ VE EN ACİL HİZMET BUDUR. 17 Ağustos 2024 20:59

Van'daki mevcut irili ufaklı yüzden fazla park ve yeşil alanda ACİLEN detaylı kontroller yapılsın. Sulamalar yapılsın. Sulama sistemleri, WC ve lavaboları, muslukları, çeşmeleri, mescitleri, çocuk oyun grupları spor alanları, spor aletleri, bankları, kamelyaları, çöp kovaları, yürüyüş alanları, barbeküleri ve bütün müştemilatıyla profesyonel biçimde profesyonel ekiplerle kontrol edilip BÜTÜN EKSİK VE İHTİYAÇLAR ACİLEN GİDERİLSİN. VE EN ÖNEMLİSİ 365 GÜN DETAYLI VE ÖZENLİ TEMİZLİK OLSUN. TEMİZLİK YAPILSIN. TEMİZLİK ASLA AKSATILMASIN. Bir de Edremit,Tuşba ve İpekyolu'nda toplam 65 ADET YENİ PARK VE YEŞİL ALAN YAPILSIN. Edremit Millet Bahçesi, Akköprü Millet Bahçesi ve İpekyolu Millet Bahçesindeki eksikler de giderilsin. Sosyal donatıları ve tesisleri eksiksiz şekilde halkımızın hizmetine sokulsun. Tuşba'daki 700 dönümlük TUŞBA 2.Milllet Bahçesi de yapılıp bitirilerek bu aziz halkımızın hizmetine sokulsun. Van Gölü dip çamuru hızla temizlensin. Yeni yüzme alanları oluşturulsun. Bu iyi niyetli ve fedakâr Van halkı için, aileler için yeni piknik ve mesire alanları oluşturulsun. Şehrin her yerinde ve tüm cadde ve sokaklarında yoğun ve özenli temizlik hizmetleri olsun. HALKA HİZMET, EKOLOJİK ANLAYIŞ ANCAK BÖYLE OLUR. Gerisi laf û güzaftır. VBB, EDREMİT,TUŞBA VE İPEKYOLU BELEDİYELERİNE İVEDİLİKLE DUYURULUR.

Bakmadan Geçme