Edremit Belediyesi çöp konteynerlerini tamir ediyor 

Edremit Belediyesi, ilçenin her bir noktasında bulunan metal çöp konteynerlerinin bakım-onarımını kendi imkânlarıyla gerçekleştirerek belediye bütçesine katkı sağlıyor.

Güncel borcunu 303 Trilyon olarak açıklayan Van’ın Edremit Belediyesi, ilçedeki çalışma ve faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ihtiyaç duyulan yüzlerce noktaya yeni çöp konteyneri bırakan belediye, bu sefer hasar görmüş konteynerleri, kendi  personel ve ekipmanıyla tamir etmeye başladı.  Belediye, ilçenin neredeyse tüm mahalle ve sokağında bulunan metal çöp kovalarının bakım-onarım, boyama ve yenileme çalışmalarını öz kaynaklarıyla gerçekleştiriyor. Kentin temizliği için gece gündüz çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  hasarlı konteynerleri bu şekilde  yenileyerek belediye bütçesine katkı sağlıyor. 

Hasar görenler yenileniyor, eskiyen parçalar geri dönüşüme kazandırılıyor 

Ekipler, daha temiz ve estetik bir kent için eskimiş, paslanmış tekerlekleri hasar görmüş veya kapakları kapanmayan çöp konteynerlerinin tamiri gerçekleştiriliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, zamanla ve kullanımına bağlı olarak eskiyen parçaların yerine yeni parça montajı ve ardından boyama işlemi yaparak tekrar hizmete sunulmak üzere bakım işlemlerini tamamlıyor. Belediye, kullanılmayacak olan metal ve plastik parçalarını ise  çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor. 

Bakmadan Geçme