• Haberler
  • Güncel
  • Edremit Belediyesi, Dönemeç Mahallesi'ndeki sorunları dinledi

Edremit Belediyesi, Dönemeç Mahallesi'ndeki sorunları dinledi

Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Komi, Zana Karakaya, meclis üyeleri ve birim amirleri Dönemeç Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahallelinin sorun ve taleplerini dinledi. 

Ziyaret sırasında, mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, sorunları ve talepleri yerinde dinleme fırsatı buldu. Vatandaşların görüş ve önerilerini dikkatle dinleyen yetkililer, bu doğrultuda yapılabilecek çözüm önerilerini de görüştü.

Edremit Belediyesi'nin Dönemeç Mahallesi'ne yönelik çalışmaları kapsamında, başta altyapı sorunları olmak üzere, temizlik, ulaşım, sosyal ve kültürel alanlar gibi pek çok konu ele alındı. Vatandaşların sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi için yapılan ziyaret, karşılıklı görüş alışverişine imkan sağladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Komi, "Edremit Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek, mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde belirlemek için saha ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Dönemeç Mahallesi'nde de vatandaşlarımızın görüşlerini aldık ve çözüm önerilerini değerlendirdik. Bundan sonraki süreçte, mahallemizin sorunlarını gidermek için yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zana Karakaya ise, "Belediye olarak, mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın taleplerini üst düzeyde tutuyoruz. Dönemeç Mahallesi'ndeki ziyaretimizde de bu anlayışla hareket ettik. Mahallenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Bundan sonraki süreçte, halkımızın memnuniyetini sağlamak için yoğun bir çaba içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Edremit Belediyesi'nin, mahalle sakinlerinin sorunlarına ve taleplerini ivedilikle çözüme kavuşturma kararlılığı, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme