Edremit Belediyesi muhtarlarla bir araya geldi 

Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç ve yardımcısı Cemil Komi, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Günü vesilesiyle gerçekleşen buluşmada konuşan Koç ve Komi, ilçeyi birlikte yönetmek istediklerini söyledi. 

Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç ve yardımcısı Cemil Komi ilçedeki muhtarlarla buluştu.  Belediyeye bağlı bir sosyal tesiste gerçekleşen buluşmaya, Belediye Yardımcısı Zana Karakaya, meclis üyeleri ile ilçeye bağlı 30 mahallenin muhtarı katıldı. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolasıyla yapılan buluşmada konuşan Koç ve Komi, muhtarlara teşekkür ederek,  beraber daha iyi hizmetler üreteceğini dile getirdi. 

Komi: Siz muhtarlar ilçedeki 148 bin insanın temsilcisiniz

İlk olarak konuşan belediye Komi, muhtarlarla bir araya gelmenin mutluluk verdiğini söyledi, kenti beraber yönetmenin gerekliliğine dikkat çekti. Komi, “Burada bulunan siz muhtarlar, ilçede yaşayan 148 bin insanın temsilcisidir. Muhtar arkadaşlarımıza yaklaşımımız bu yöndedir. Elimizden gelenler çerçevesinde yardımcı olduk, olmaya devam edeceğiz. Bu kenti beraber yönetmek gerekiyor. Hep beraber iyi işler yapacağımıza, iyi hizmetler üreteceğimize inanıyoruz. “ diye konuştu. 

Koç: Emeğiniz çok fazla

Koç ise muhtarlar gününü kutlayarak başladığı konuşmasında muhtarların kendileri için değerli olduğunu belirtti. Koç, “ Hizmet ve temsiliyet açısından mahallelerdeki yük bizlerde olduğu kadar sizlerdedir de. Bu konudaki emeğiniz çok fazla. Bunun karşılığını veremeyiz. Mahalleleriniz için güzel çalışmalar yürütüyorsunuz. Biz de halk da bunu biliyor.” dedi. 

Muhtarlara jest 

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Muhtarlıklar Müdürlüğü, muhtarların belediyeye bağlı cafe, restoran ve diğer sosyal tesislerden  indirimli bir şekilde yararlanacağını duyurdu. 

Daha sonra muhtarlar adına söz alan Eminpaşa Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Irmak, Koç ve Komi’ye teşekkür etti. Muhtarların taleplerini dillendirdiği toplantı, yenilen yemeğin ardından çekilen toplu fotoğrafla sona erdi. 

Bakmadan Geçme