Edremit Belediyesi'nden temizlik seferberliği

Edremit Belediyesi, ilçenin daha temiz ve bakımlı olması için kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri Eski Camii Mahallesi, Şabaniye Mahallesi ve Prestij Caddesi'nde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Edremit Belediyesi yetkilileri, daha temiz bir Edremit için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ekiplerin cadde ve sokakları yıkadığını, yol ve kaldırımların süpürüldüğünü ifade etti. Yetkililer, mahalle mahalle devam eden bu çalışmaların, bölgenin görünümünü iyileştireceğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracağını vurguladı.

Temizlik çalışmaları kapsamında, Eski Camii Mahallesi, Şabaniye Mahallesi ve Prestij Caddesi'ndeki tüm cadde ve sokaklar titizlikle yıkanıyor. Ekipler, yol ve kaldırımları da süpürerek, bölgenin düzenli ve bakımlı bir görünüme kavuşması için çaba sarf ediyor.

Belediye yetkilileri, "Biz Edremitliler olarak temiz ve bakımlı bir şehirde yaşamak istiyoruz. Bu kapsamda, tüm mahallelerimizde cadde ve sokakların düzenli olarak temizlenmesi için çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştular.

Edremit Belediyesi'nin bu kapsamlı temizlik seferberliği, ilçenin görünümünü iyileştirmeyi ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Yapılan açıklamada, çalışmaların düzenli olarak devam edeceği ve diğer mahalleleri de kapsayacağı belirtildi.

Vatandaşlar, belediyenin bu girişiminden memnun olduklarını dile getirdi. Şehrin daha temiz ve bakımlı olması, halkın yaşam kalitesini doğrudan etkileyeceği için bu çalışmaların önemli olduğu vurgulandı.
Edremit Belediyesi, temiz ve yaşanabilir bir şehir oluşturmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Vatandaşların da katkısıyla, Edremit'in daha güzel ve çekici bir kent haline gelmesi hedefleniyor.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
Bir açıklama bekliyoruz 24 Ağustos 2024 22:29

EDREMİT MİLLET BAHÇESİ... SEÇİM ÖNCESİ BİTTİ DENİLMİŞTİ... OYSA AÇILIŞI BİLE OLMADI... DAHA İÇİNDEKİ TESİS BOMBOŞ VE İNŞAATI BİTMEMİŞ...ÇEVREDE BİRÇOK MALZEME,KUM, TOPRAK, HAFRİYAT VE ÇÖP VAR... KURUYAN ÇİMLER VE AĞAÇLAR VAR... TOKİ, MÜTEAHHİT FİRMA, ESKİ BELEDİYE YÖNETİMİ VE YENİ BELEDİYE YÖNETİMİ HER KİM SORUMLUYSA BU EDREMİT MİLLET BAHÇESİNİ BU AĞUSTOS AYINDA BİTİRİN. TEMİZLEYİN, TESLİM ALIN, SİULAYIN, YEŞİLLENDİRİN, GÜZELLEŞTİRİN. ESKİ TOKİ SAKİNLERİNİN, EDREMİT HALKININ VE VAN HALKININ HİZMETİNE GİRSİN BU ALAN...VAN HALKI AZİZDİR, KADİRŞİNASTIR, HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR. SİZLER DE BU HALKA LAYIK OLUN VE TAKDİR TOPLAYACAK İŞLER YAPIN. EDREMİT MİLLET BAHÇESİNİN MEVCUT METRUK , BAKIMSIZ VE KİRLİ HALİ SORUMLULARIN, İLGİLİ FİRMA VE KURUMLARIN AYNASIDIR.HELE UFACIK LOŞ IŞIKLI LAMBALAR TAKILMIŞ Kİ PARK ADETA KARANLIK BİR SAHA GİBİ. HÂLÂ BİTMEMİŞ,HÂLÂ KİRLİ, HÂLÂ BAKIMSIZ, HÂLÂ BİR YIĞIN EKSİKLE ORTADA BIRAKILMIŞ, SORUMLU FİRMADAN TESLİM ALINMAMIŞ, EDREMİT VE TOKİ HALKININ HİZMETİNE GİRMEMİŞ. ESKİ TOKİ SAKİNLERİ OLARAK HER GÜN BU DURUMA NEFRETLE İSYAN EDİYORUZ, SİTEM EDİYORUZ. FAKAT İKİ YILDIR PARK KADERİNE TERK EDİLMİŞ. YENİ GELEN BELEDİYE DE AYNI ŞEKİLDE İLGİLENMİYOR.

Bir kerede bizi dinleyin 24 Ağustos 2024 16:14

VBB,EDREMİT, İPEKYOLU VE TUŞBA BELEDİYELERİ MERKEZDEKİ 35 MAHALLEDE, YAKIN UZAK TÜM SEMTLERDE, TÜM CADDE VE SOKAKLARDA,TÜM PARK VE YEŞİL ALANLARDA 26 MAYIS- 25 EYLÜL ARASINDAKİ BİR AYI "TERTEMİZ BİR VAN İÇİN SEFERBERLİK AYI " OLARAK DEĞERLENDİRİP VAN TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATSIN. HEM VAN TEMİZLENİR HEM DE YAYGIN BİR FARKINDALIK OLUŞUR.

Bakmadan Geçme