Edremit Belediyesi'nden vatandaşlara ücretsiz çiçek

Edremit Belediyesi seralarında yetişen renkli çiçekler, talep eden vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor. Belediye, bu program aracılığıyla hem vatandaşların evlerini ve bahçelerini renklendirilmesine katkı sağlıyor hem de seraların üretim kapasitesinin en üst düzeye çıkarılmasına yardımcı oluyor.

Edremit Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, uygulamanın amacının hem vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek hem de seralardaki üretimin tamamının değerlendirilmesini sağlamak olduğunu belirttiler. 

Yetkililer, "Biz Edremit Belediyesi olarak, çevre dostu ve sürdürülebilir bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu kapsamda, belediyemize ait seralarda yetiştirdiğimiz rengârenk çiçekleri, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İsteyen her vatandaşımız, bu çiçeklerden ücretsiz olarak alabilir. Böylece hem vatandaşlarımızın yaşam alanları renkleniyor hem de seralardaki tüm üretim değerlendiriliyor" dediler.

Edremit Belediyesi'nden vatandaşlara ücretsiz çiçek

Edremit Belediyesi seralarında birden fazla çeşit çiçek türünün yetiştirildiğini ifade eden yetkililer, "Bizim seralarda yetişen çiçekler, gerçekten çok renkli ve güzel. Vatandaşlarımız bu çiçekleri alarak, evlerini, balkonlarını ve bahçelerini renklendiriyorlar. Biz de bu sayede, seralardaki tüm üretimi değerlendirme imkânı buluyoruz" diye konuştular.

İlçe sakinleri de, bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Belediyenin bu uygulamasını çok beğeniyoruz. Evlerimizin balkonunu çiçeklerle doldurduk, çok güzel görünüyor. Hem çevremiz renklendi hem de biz ücretsiz olarak alabildik bu çiçekleri. Belediyemize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Edremit Belediyesi, vatandaşların doğayla iç içe yaşaması ve yaşam alanlarının güzelleştirilmesi için, belediyeye ait seralarda yetiştirilen çiçekleri ücretsiz olarak dağıtmaya devam edecek.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme