Edremit Belediyesi yaz spor okullarına yoğun ilgi 

Çocukların yaz dönemini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Edremit Belediyesi bünyesinde açılan ücretsiz spor eğitimleri devam ediyor. Eğitimlere katılan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Çocuk ve gençlere yönelik sosyal ve sportif çalışmalarını sürdüren Edremit Belediyesi, çocuklara ücretsiz yaz spor okulları imkânı sunuyor. Belediye, yaz döneminde yüzlerce çocuğu sporun farklı branşları ile buluşturmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, açılan ücretsiz yaz spor okullarına katılan çocuklar, deneyimli eğitmenler eşliğinde vakitlerini verimli geçiriyor. Çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sunmak, enerjilerini daha doğru kullanmalarını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmek için basketbol, voleybol, atletizm, boks ve futbol branşlarında devam eden kurslar yoğun ilgi görüyor.

Futbol okullarına ilgi büyük 

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan futbol okulu da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçeye bağlı Memur-Sen Toki, Esentepe Mahallesi ve Erenkent Mahallesi’nde faaliyet yürüten futbol okullarına kayıtlı yüzlerce 9-13 yaş arası çocuk, belirlenen günlerde eğitsel oyunlar, koordinasyon, pas çalışmaları, teknik ve taktik çalışmaları şeklindeki kursları alıyor. 

BESYO kursları aralıksız sürüyor 

Belediye diğer taraftan (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) BESYO ve Spor Liseleri’ne giriş yapmak isteyen genç adaylar için verdiği kurslara da devam ediyor. 2 antrenör eşliğinde bu yıl 100 dolaylarında öğrenciye eğitim veren belediye,  Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri’ne hazırlanan adaylara Beden eğitimi, Antrenörlük, Spor yöneticiliği ve Rekrasyon dallarında eğitimler veriyor. 


 

Bakmadan Geçme