Edremit Belediyesi'nden vatandaşlara badem ağacı fidanı

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü polen yayarak astım hastalarını rahatsız eden kavak ağaçlarını kesen vatandaşlara badem ağacı fidanı dağıttı.

Vansesi Haber Merkezi

Vatandaşların yoğun talebi üzerine kavak ağaçlarının kesimi Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor. Eminpaşa Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların talebi üzerine Edremit Belediyesi kavak kesimi çalışması başlattı. Kesilen ağaçların yerine badem ağacı fidanı dağıtan Edremit Belediyesi, vatandaşların polen şikayetlerinin önüne geçiyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, güzel bir Edremit için her alanda çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Edremit’te çalışmaların da kaldığı yerden devam ettiğini söyledi. Başkan Say, “Tek amacımız ve gayemiz, ilçemize ve ilçe sakinlerimize hizmetin en güzelini sunmaktır. Bu anlamda gerek belediyemizin hizmetleri gerekse vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmaktayız. Eminpaşa Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kavak ağaçlarını kesiyoruz ve kesilen ağaçların yerlerine badem ağacı fidanı dağıtıyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme