• Haberler
  • Eğitim
  • Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Nurses'e hayırlı olsun ziyaretleri

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Nurses'e hayırlı olsun ziyaretleri

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, yeni atanan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Nurses'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Müdür Aras, ilçe milli eğitim müdürlüğü personeli ile de bir araya gelerek sohbet etti.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, yeni görevine başlayan Müdür Nurses'e başarı dileklerini ileten Aras, Edremit ilçesindeki eğitim faaliyetlerinin daha da geliştirilmesi için iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. İlçedeki eğitim kadrosunun güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirten Aras, bu gücün, öğrencilerin başarısı için en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Nurses, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edremit ilçesindeki eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere en iyi şekilde hizmet verebilmek adına var gücüyle çalışacaklarını belirtti. Eğitimdeki başarıyı daha ileri taşımak için ilçe genelindeki okullarla sıkı bir iş birliği içinde olacaklarını ifade eden Nurses, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğinin de kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Ziyaretin ardından Nurettin Aras, ilçe milli eğitim müdürlüğü personeliyle de sohbet ederek, onların istek ve önerilerini dinledi. Aras, personelin görüşlerine her zaman açık olduklarını ve ortak bir hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.


 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme