Edremit sahilinde temizlik çalışmaları

Van'ın Edremit Belediyesi ekipleri tarafından bayram süresinde sahilde misafirlerini temiz bir ortamda ağırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit Belediyesi, sahil, park ve mahallelerde temizlik ve düzenleme çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yoğun bir nüfusu ağırlayan Edremit sahillerinde, tatilcilerin keyifli vakit geçirmeleri amacıyla geniş kapsamlı temizlik ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Yoğun bir nüfusu ağırlayan sahillerimizde, tatilin ilk gününden bu yana iyi vakit geçirmeniz için büyük çaba sarf ediyoruz. Daha temiz kalması için sizden de duyarlılık bekliyoruz" ifadelerine yer verildi. Bu çağrı ile birlikte vatandaşlardan, sahilleri ve parkları temiz tutmaları konusunda daha fazla hassasiyet göstermeleri istendi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Şehrinize düşman olmayın. 20 Haziran 2024 00:41

Van halkının bir kısmı kentine de kendine de değer vermiyor. Nereden çıkarıyoruz bunu? Elbette ki şehrin kirli, pis ve düzensiz halinden. Çarşılar, yollar, caddeler, sokaklar, yol kenarları, kaldırımlar, parklar,piknik alanları, sahiller, kıyılar, dereler, kanallar, tarihi alanlar, gözünüzü çevirip baktığınız her yer kirli. Pek kimin eseri? Kentine, kendine, sağlığına, geleceğine,çevresine ve doğasına sahip çıkmayan bilinçsiz, duyarsız, sorumsuz ve saygısız kimi vatandaşların eseri.

Bakmadan Geçme