• Haberler
  • Güncel
  • Edremit'te mahalleliler tozlu ve çamurlu yollardan kurtuluyor

Edremit'te mahalleliler tozlu ve çamurlu yollardan kurtuluyor

Edremit belediyesi, ilçe genelinde birçok mahallede aynı anda yol yapım, bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaları değerlendiren Edremitliler, uzun yıllardan sonra tozlu ve çamurlu yollardan kurtulduklarını söyledi. 

Edremit Belediyesi, ilçedeki yol yapım çalışmalarını hızlandırdı. Birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışan belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında yolları kilitli parke taşı ile donatırken birçok mahallede ise yol bakım ve düzenleme çalışması yürütüyor. Ekipler, Süphan Mahallesi başta olmak üzere çevre yolunun geçtiği yerlerde yeni bağlantı yolları açıyor. 

Enginsu Mahallesi sakinleri: Yollarımız 30 yıldır çamur içerisindeydi 

Belediye, haftalar süren çalışmalar sonunda Enginsu Mahallesi’nin neredeyse tüm yollarına kilitli parke taşı döşedi. Tozlu ve çamurlu yollardan kurtulan mahalle sakinleri, çalışmalar karşısındaki memnuniyetlerini dile getirdiler. Mahalle muhtarı Ahmet İgit, mahalle yollarının 30 yıldır çamur içinde olduğunu söyledi. İgit, “ Belediye yollarımıza parke taşı yaptı. Allah razı olsun. Edremit Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Mahalle sakini Erol Ataş ise “Topraklı yollarımızın hepsi şu an parke taşı ile döşendi. İyi hizmetler getirildi. Belediyemizden devletimizden Allah razı olsun. “ sözlerini kullandı. 

Andaç Sakinleri: Çok sıkıntı çekiyorduk 

Enginsu mahallesinin ardından yol parke çalışmalarının başlatıldığı Andaç Mahallesi’nde de vatandaşlar çalışmalardan memnun. Mahallede devam eden çalışmalarla birçok ana ve ara yolda parke taşı çalışması yapılıyor. Belediye Başkanı Rabia Başak Koç ve yardımcısı Cemil Komi’ye teşekkür eden mahalle muhtarı Medeni Han, “ Daha önce yollarımız topraktı. Yollarımız çok sıkıntılıydı. Toprak yollarımızın hepsi parke taşı ile yapıldı.” Diye konuştu. 

Davut İgit isimli mahalleli ise “ Yollarımız kötüydü, eskiden çok sıkıntı çekiyorduk. Çamur içinde gidip geliyorduk. Şu an yollarımıza parke taşı döşeniyor. Belediyemiz sağ olsun.” Dedi.  Daha rahat bisiklet sürdüğünü ifade eden 13 yaşındaki Veysel Öztürk ise artık daha rahat bisiklet sürdüklerini ifade ederek belediyeye teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme