• Haberler
  • Güncel
  • Edremit'te parke taşı döşeme ve yol açma çalışmaları

Edremit'te parke taşı döşeme ve yol açma çalışmaları

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli bölgelerinde yol açma ve altyapı çalışmaları sürdürüyor. Ekipler, Çayırbaşı Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirirken, Şabaniye Mahallesi Çay Üstü mevkiinde yol açma çalışması başlattı.

Çayırbaşı Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında, mahallenin birçok ana, ara ve bağlantı yolları parke taşıyla kaplanıyor. Ekipler, parke taşlarının düzenli şekilde döşenmesi için hummalı çalışmalar yürütüyor. Çalışmalarla mahalle sakinlerinin daha rahat ve güvenli şekilde seyahat etmeleri hedefleniyor.

Şabaniye Mahallesi Çay Üstü mevkiinde yol açma çalışmaları ise bölgenin ulaşım ağını genişletmeyi amaçlıyor. Ekipler, mevcut yolların iyileştirilmesinin yanı sıra yeni yollar açarak mahallelere ulaşabilmeyi amaçlıyor. Yol’un medeniyet olduğu ulaşımın olduğu yerde medeni ilişkilerin olacağı, kalkınmanın, eğitimin sağlanacağı imkanların artacağını belirten yetkililer bu sayede, ilçe halkının günlük yaşamında rahatlık sağlanması hedefleniyor.

Edremit'te parke taşı döşeme ve yol açma çalışmaları

Edremit Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması, yaşam kalitesinin artırılması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında yol, altyapı ve çevre düzenlemesi gibi önemli projeler sürdürüyor. Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman ön planda. Edremit'imizi daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dediler.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçenin farklı bölgelerinde yürüttükleri yol, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla, Edremit'in yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Vatandaşların güvenli ve rahat bir ulaşım ağına kavuşması için yoğun çaba sarf eden ekipler, tüm mahallelerde örnek çalışmalar yürüterek mahallelilerin takdirini kazanıp ilçenin eksiklerini gidermeye çalışıyorlar. Van’ın en yakın ve gözde ilçelerinden olan Edremit yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerindendir. Piknik alanları, kamuya ait kampların yanı sıra genişçe halk meydanı Edremit’e olan ilgiyi artırmaktadır. Fen İşleri Müdürlüğü de bunun farkında olup çalışmalarını planlı, proğramlı şekilde yürütmektedir. 

Bakmadan Geçme