• Haberler
  • Sağlık
  • Edremit'te yapılan 8 birimlik Aile Sağlığı Merkezinde sona gelindi

Edremit'te yapılan 8 birimlik Aile Sağlığı Merkezinde sona gelindi

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Van'ın Edremit ilçesinde yapılan 8 birimlik Aile Sağlığı Merkezinde çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, yapımı tamamlanmak üzere olan Edremit Şabaniye 8 birimlik Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonu inşaatını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tosun'a, Destek Hizmetleri Başkan Vekili Yücel Dursun ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Vekili Uzm. Dr. Emine Gülçin Ay eşlik etti. İnşaat alanında yapılan incelemeler sırasında, kurum mühendisleri ve yetkili firmadan inşaatın son durumu hakkında detaylı bilgiler alındı.

Op. Dr. Muhammed Tosun, projenin bölge halkı için büyük önem taşıdığını ve tamamlanmasıyla birlikte Edremit ve çevresindeki vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ve hızlı bir şekilde erişebileceğini vurguladı. İnşaat çalışmalarının hızla ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu belirten Tosun, "Bu merkez, halkımızın sağlık hizmetlerine olan erişimini büyük ölçüde artıracak ve bölgemizdeki sağlık standartlarını yükseltecek. " Şeklinde ifadelere yer verdi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme