• Haberler
  • Güncel
  • Edremit'te yeşil alanlar bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Edremit'te yeşil alanlar bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin yeşil alanlarının bakımı ve onarımı için yoğun bir tempoda çalışıyor. Parklar ve mesire alanlarının her zaman kullanılabilir ve estetik bir görünüme sahip olması için yürütülen çalışmalar kapsamında, yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra hasar gören veya yıpranan banklar, çardaklar ve aydınlatma sistemleri de onarılıyor.

Ekipler, park ve bahçelerdeki çimlerin biçilmesi, çalıların budanması, ağaçların bakımı ve sulama işlemlerini düzenli olarak gerçekleştiriyor. Ayrıca, çocuk oyun alanlarının güvenliği ve estetiği de göz önünde bulundurularak düzenli bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Hasar gören veya yıpranan banklar ve çardaklar ise yenileniyor veya onarılarak kullanıma sunuluyor. Aydınlatma sistemlerindeki arızalar da hızla gideriliyor ve güvenli bir aydınlatma sağlanıyor.

Edremit Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "İlçemizin yeşil alanlarının bakımı ve onarımı bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, dinlenebileceği ve doğayla iç içe olabileceği alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek ve ilçemizin yeşil alanlarını daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz" dediler.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yeşil alanları daha sağlıklı ve estetik bir şekilde kullanabilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlardan da yeşil alanlara sahip çıkmaları ve temiz tutmaları konusunda duyarlı olmaları isteniyor.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
EDREMİT BELEDİYESİ NERDESİNİZ? 21 Ağustos 2024 18:32

EDREMİT MİLLET BAHÇESİ... SEÇİM ÖNCESİ BİTTİ DENİLMİŞTİ... OYSA AÇILIŞI BİLE OLMADI... DAHA İÇİNDEKİ TESİS BOMBOŞ VE İNŞAATI BİTMEMİŞ...ÇEVREDE BİRÇOK MALZEME,KUM, TOPRAK, HAFRİYAT VE ÇÖP VAR... KURUYAN ÇİMLER VE AĞAÇLAR VAR... TOKİ, MÜTEAHHİT FİRMA, ESKİ BELEDİYE YÖNETİMİ VE YENİ BELEDİYE YÖNETİMİ HER KİM SORUMLUYSA BU EDREMİT MİLLET BAHÇESİNİ BU AĞUSTOS AYINDA BİTİRİN... TEMİZLEYİN, TESLİM ALIN, SİULAYIN, YEŞİLLENDİRİN, GÜZELLEŞTİRİN... ESKİ TOKİ SAKİNLERİNİN, EDREMİT HALKININ VE VAN HALKININ HİZMETİNE GİRSİN BU ALAN...VAN HALKI AZİZDİR, KADİRŞİNASTIR, HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR...SİZLER DE BU HALKA LAYIK OLUN VE TAKDİR TOPLAYACAK İŞLER YAPIN... EDREMİT MİLLET BAHÇESİNİN MEVCUT METRUK, BAKIMSIZ VE KİRLİ HALİ SORUMLULARIN, İLGİLİ FİRMA VE KURUMLARIN AYNASIDIR...

Bakmadan Geçme