• Haberler
  • Güncel
  • Ehliyeti olanlara müjde! Bu belediye iş imkanı sunacak

Ehliyeti olanlara müjde! Bu belediye iş imkanı sunacak

Belediyelerde çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Belediye başkanlıkları tarafından başlatılan başvurular için tüm detaylar açıklandı. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre 55 puan alan ve ehliyeti bulunan adaylara yüksek maaşlı iş imkanı sunuluyor.

Ehliyeti olanlara müjde! Bu belediye iş imkanı sunacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Resmi Gazete'de yayımlanan ilan doğrultusunda, Belediye Başkanlıklarının bünyesinde yapılacak alım için duyuru yapıldı. Özellikle güvenlik görevlisi pozisyonlarında ihtiyaç duyulan personel alımları için harekete geçildi. Başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Kırıkkale Bahışlı Belediyesi, iş ilanı yayımlayarak 7 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adaylar, kurum tarafından düzenlenecek sözlü sınava tabi tutulacak. Sınav, 8 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek ve sınavı kazanan adaylar, belirli konular üzerinden değerlendirme yapılacak.

Bu iş ilanı ile KPSS'den 55 puan alan ve ehliyeti olan adaylara belediye bünyesinde çalışma fırsatı sunuluyor. Başvuru şartlarını karşılayan ve sözlü sınavda başarılı olan adaylar, belediyenin güvenlik görevlisi olarak istihdam edilme şansına sahip olacaklardır. İlgilenen adayların başvuru sürecini takip etmeleri ve gerekli belgeleri tamamlamaları önemlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI

KPSS 55 puan almış olmak

TC vatandaşı olmak

Kamu haklarından yararlanabiliyor olmak

Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler doğrultusunda suç işlememiş ve hüküm giymemiş olmak

Erkek adayların askerlikle ilişkisinin bulunmaması

Başvuru yapacak olanların görevini yerine getirmesine engel sağlık probleminin bulunmaması

Başvuru yapılacak kadronun özel şartlaruna uygunluk.


 

 

Bakmadan Geçme