• Haberler
  • Ekonomi
  • Ekonomist isim açıkladı dolarda kıyametler kopacak: Duyan döviz bürosuna koşuyor!

Ekonomist isim açıkladı dolarda kıyametler kopacak: Duyan döviz bürosuna koşuyor!

Dolar ve altın yatırımcıları için kritik uyarı! Türkiye'de enflasyonun hızla yükselmesiyle birlikte dolar ve altın fiyatları da tırmanışa geçti. Bu konuda uzmanların görüşleri peş peşe gelirken piyasa kahini olarak bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer çarpıcı bir tahminde bulundu.

Ekim ayında dolar/altın piyasasında büyük sarsıntı yaşanacak! Selçuk Geçer beklenen seviyeleri açıkladı. O tarihe kadar satış yapmayın, çok pişman olursunuz. Rakamları duyanlar döviz bürosuna akın ediyor!

Dolar ve altın\TL piyasasında son durum! Piyasa yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer şok bir açıklama yaptı. Yatırımcılar 'Altın fiyatları artacak mı, azalacak mı? Dolar kaç TL olacak?' sorularını merak ederken piyasa kahininden korkunç uyarı geldi. Selçuk Geçer ısrarla vurguladı, Ekim ayında dolar/altın piyasasında büyük fırtına kopacak! Alın alın yastık altına koyun. O tarihe kadar satanlar çok üzülecek. Rakamları duyanlar döviz bürosuna koşturuyor! İşte Selçuk Geçer'in dolar ve altın için korkunç tahmini...

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalardan dolayı hangi emtiaya yöneleceğini bilemeyen vatandaşlar 'Dolar artacak mı, azalacak mı? Dolar 30 TL olur mu? Altın fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ard arda gelen korkutan tahminler. Geçer, bu tarihe kadar dolar ve altın satanların çok yanılacağını söyleyerek şok etti. O tarihte piyasalar karışacak.

Dolara yatırım yapmayı düşünenler dikkat! Selçuk Geçer, doların gelecekte ulaşacağı noktayı duyurdu. Aynı zamanda dolar satmak isteyenlere de uyarıda bulundu. Geçer, doların önce 30 TL’ye sonra 40 TL’ye yükseleceğini ifade etti. Geçer, Eylül-Ekim ayları arasında doların 38 TL seviyesine geleceğini kaydetti. Geçer, doların şimdiden 38-40 TL seviyesinde olması gerektiğini ve bu seviyeler için Eylül-Ekim aylarının geç kalındığını belirtti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme