• Haberler
  • Ekonomi
  • Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı: Dolar bu tarihte rekor seviyeleri görecek

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı: Dolar bu tarihte rekor seviyeleri görecek

Dolar yatırımı yapan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Dolar kuru ile ilgili tahminleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların 30-40 TL arasında seyredeceğini açıkladı. Doların bu rakamlara ne zaman ulaşacağını da söyledi. İşte Selçuk Geçer'in dolar kuru tahminleri…

Dolar kuru konusunda uzman olan Ekonomist Selçuk Geçer, Ağustos ayından itibaren doların 30-40 TL bandına yükselme potansiyeli olduğunu belirtti. Ağustos ayının ortasından sonuna kadar doların 30 TL’yi aşacağını, yıl sonuna doğru ise 40 TL’ye yaklaşacağını ifade etti. Eylül-Ekim aylarında doların 38 TL civarında olacağını öngören Geçer, “Enflasyona göre doğru değer artık 38 ile 40 lira arası demiştik.” dedi.

Doların bu seviyelere gelmesi için ne kadar zaman gerektiği Merak edilen konular arasında bulunurken Geçer, Eylül-Ekim aylarına işaret etti. Bu kadar çabuk mu yükselecek? sorusuna da cevap veren uzman isim, doların yükselişinin geciktiğini söyledi. Doların daha da yükseleceğini vurgulayan Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını uyardı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme