Ekrem Coşkun Döner Van'da açılıyor

Türkiye genelinde 200'e yakın şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, 165. şubesini Van'da açıyor.

Hacı Yılmaz

 

İşletmeciliğini Yavuz Çakan'ın yaptığı Ekrem Coşkun Döner önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Caddesi üzerinde eski Simit Sarayı'nın yerinde Van halkına hizmet verecek.

 

Yavuz Çakan böyle bir hizmeti Van'a getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, yüzde 100 dana eti olan dönerin içerisinde kesinlikle kıyma ya da başka bir şey bulunmadığını, isteyenlere ekmek arası, isteyenlere kilo hesabı satış yapacaklarını söyledi.

 

Van'da açılacak olan işyerinin 165. Şube olduğunu ülke çapında ise 200'e yakın şubeleri bulunduğunu söyleyen Yavuz Çakan, Ekrem Coşkun Döner'in uygun ve kaliteli döner sattığını vurguladı. Çakan, amaçlarının etle yapılan kaliteli döneri uygun fiyata Vanlılarla buluşturmak olduğunu söyledi.

 

"Bölgemizde işsizlik oranı çok yüksek"

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Yavuz Çakan, "Bir Vanlı olarak 12 yaşından bu yana Rize'de ikamet ediyorum. Memleketim Van'a yatırım yapmak istedim. Böylesine güzel bir hizmeti Vanlı hemşehrilerimizle buluşturmak için kolları sıvadık. Van'da ayrıca inşaat sektörüyle de uğraşıyoruz. Türkiye'nin en büyük döner sektörü olan Ekrem Coşkun Döner'in bir şubesini Van'da açıyoruz. Hijyenik ortamda güvenle herkese hitap edebilecek, eti kaliteli olan dönerimizin 60 gramını 6 liraya, 100 gramını 8 liraya, 120 gramını ise 10 liraya satacağız. Vatandaşlarımız ne yediğini, kaç gram yediğini bilecek. Böyle bir işyerini Van'da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Van'ımıza hayırlı olsun. 40-50 civarında bir istihdam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bilindiği gibi bölgemizde işsizlik oranı çok yüksek. Talebe göre Van'da bir şube daha açmayı düşünüyoruz. Ayrıca Erciş ilçemizde de bir şube açma düşüncemiz var. Şubemizi 1 ay içerisinde Vanlıların hizmetine açmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme