ELBAKSPOR 3 PUAN İÇİN GİTTİ

Elbakspor deplasmanda yarın oynayacağı Belediye Batman Gercüşpor maçının hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde tamamlayarak üç puan için bugün Batman'a gitti.

Rıdvan CAN

Bölgesel Amatör Lig 1'ci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Van Elbakspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçen hafta taraftarıyla ilk defa buluşan Elbakspor Başkale ilçe Stadı'nda konuk ettiği ligin güçlü ve mağlubiyeti olmayan ekiplerinden Silopispor'u 1-0 yenerek 10 puanla ligde 4 sıraya yükseldi.

Performanslarının her geçen gün arttığını anlatan Elbakspor Teknik Direktörü Battal Srıca,, şunları kaydetti: "her hafta artan grafiğimizi sürdürüp galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda bu hafta çok önemli bir takım olan Batman Gercüşspor'a konuk olacağız. Tüm hesaplarımız galibiyet üzerine kurulu. Ümit ediyorum ki, zor deplasmandan gülen taraf olacağız ve galibiyet serisi açısından güzel bir adım atacağız" dedi.

Sezon başı bir hedef koyduklarını ve bu hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydeden Başarılı teknik adam Battal Sarıca, takımdan son derece memnunum eğer şampiyonluğa oynuyorsanız bu ligde her takımdan içerde ve dışarıda puan almak zorundasınız ligde küçük büyük takım yok bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte fakat biz Elbakspor olarak her maça üç puan için çıkıyoruz geçen hafta Başkale'de oynan ve 1-0 galip geldiğimiz Silopi maçındaki mücadeleyi sahaya yayıp deplasmanda oynayacağımız müsabakadan en karlı bir şekilde ayrılmayı hedefliyoruz. Parolamız şampiyonluk ve her hafta üstüne biraz daha koyarak hedefimize doğru ilerliyoruz takımda cezalı ve sakat oyuncumuz yok geçen hafta kazandığımız 3 puana bir yenisini daha eklemek için elimizden ne geliyorsa sahaya yansıtmak istiyoruz " dedi.

Bakmadan Geçme