Emekliler bayram öncesi maaş istiyor

Kurban Bayramı yaklaşırken, emekliler ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bayram öncesi emekli maaşlarının yatırılmasını talep ediyor. Tüm Emekliler Derneği Van Şube Başkanı Naci Şahin, Kurban Bayramı öncesi maaş taleplerinin karşılanmasının kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getirerek, 'Emeklilerimiz bayram alışverişi ve kurban kesmek için maaşlarının bayramdan önce ödenmesini istiyor' dedi. 

Tüm Emekliler Derneği Van Şube Başkanı Naci Şahin yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın gelip çattığını, ihtiyaçların giderilmesi için maaşların ödenmesini istedi. Emeklilerin bayram hazırlıklarını zamanında yapabilmesi için maaşlarının bayramdan önce yatırılması gerektiğinin altını çizen Şahin, hükümetten bu konuda acil adım atmasını istedi.

Emeklilerin bayram ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için maaşlarının yatırılması gerektiğini vurgulayan Şahin, "Emeklilerimiz bayram alışverişi için maaşlarını bekliyor. Kurban kesmek isteyen emeklilerimiz de maaşlarını almanın heyecanını yaşıyor. Bu nedenle hükümetimizden maaşların bayramdan önce yatırılmasını talep ediyoruz" dedi.
Şahin, emeklilerin ekonomik koşullarının giderek zorlaştığına da dikkat çekti.

Enflasyon ve artan hayat pahalılığı nedeniyle emeklilerin satın alma güçlerinin azaldığını ifade eden Şahin, "Emeklilerimizin alım gücü gün geçtikçe düşüyor. Maaşlarını zamanında almaları, bayram alışverişi ve kurban kesimi için çok önemli. Hükümetimizden bu konuda acil bir çözüm bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Şahin, emeklilerin sosyal ve ekonomik haklarının korunması için de çalışmalar yaptıklarını belirterek, hükümetin emeklilere yönelik daha fazla destek sağlaması gerektiğini kaydetti. 


 

Bakmadan Geçme