• Haberler
  • Ekonomi
  • Emekliye tam 25 bin lira verilecek: İşte yapmanız gereken başvuru...

Emekliye tam 25 bin lira verilecek: İşte yapmanız gereken başvuru...

Halkbank, emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kampanya başlattı. Emeklilere aylık yüzde 3,69 faiz oranıyla 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verilecek.

Emekliye tam 25 bin lira verilecek: İşte yapmanız gereken başvuru...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkbank, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla cazip bir kampanya başlattı.

Emekli vatandaşlara sunulan bu fırsat, nakit sıkıntısı yaşayan emeklilere büyük bir destek sağlıyor.

Halkbank'ın yeni kampanyası kapsamında emekli müşteriler, aylık yüzde 3,69 faiz oranıyla 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Üstelik bu kredi 36 aya kadar vadeli olarak sunuluyor.

İŞTE İHTİYAÇ KREDİSİ KOŞULLARI
İhtiyaç kredisi kampanyalarındaki çeşitlilik dikkate alındığında en çok kampanyanın Halkbank’ta olduğu görülüyor. Halkbank toplumun her kesimi için ayrı bir ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. 

Emekli müşterilerin sayısı açısından da Halkbank önde gelen bankalardan birisi olarak biliniyor. Emekli müşterilerin sayısı fazla olunca onlara yönelik özel finansal çözümler üretilebiliyor. Bunun için de Halkbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı.

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasını diğer kampanyalardan ayıran en önemli özellik uygulanan kredi faizi oluyor. Emekli müşteriler aylık yüzde 3,69 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 

Normalde Halkbank’ın standart ihtiyaç kredisi aylık faizi daha yüksek bir seviyede bulunuyor. Bu da kredi çekecek olan emeklinin bir miktar daha kazançlı olması anlamına geliyor.

Halkbank’ın emekli müşterileri çekecekleri ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. Normalde emeklilerin çok büyük bir çoğunluğu yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanmayı pek tercih etmiyorlar. 

Bundan dolayı 50.000 TL kadar limite kadar verilen 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi emekliler için daha uygun oluyor. Normalde 50.000 TL limiti aşıldığında uygulanacak vade 24 aya düşüyor.

Halkbank’ın emekli müşterileri sadece ihtiyaç kredisi çekerek finansman erişimi sağlamıyorlar. Bu müşteriler Halkbank ile promosyon sözleşmesi de yaparak 5.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi de alıyorlar. Bu ödemeler karşılıksız olurken tamamen emeklinin cebine kazanç oluyorlar.

Halkbank'ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi maliyet hesaplamaları aylık yüzde 3,69 oranında faiz ile hesaplanıyor. 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi çeken emekli müşteriler Halkbank'a her ay 1.471 TL kredi taksiti ödüyorlar.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme