Emel Pırlanta Baget Yüzükler

Pırlanta ve mücevher dünyası daimi bir gelişim içerisindedir. Bu da takının moda algısı olarak görülebilmektedir. İlk başlarda geçici bir akım gibi görülmeye başlayan baget yüzüklerin artık klasikler arasında yer almasının temel nedeni de bu olarak gösterilebilmektedir. Emel Pırlanta HRD Antwerp Uluslararası sertifikalı ürünler kapsamında giren baget yüzüklerinin gönderimlerini imtina ile gerçekleştiren firmalardan biridir. Online sistemler üzerinden ister banka kartları ile ister havale ile satın alacağınız yüzükler de diğer pırlantalar da sigortalı hediye paketli özel kargo garantisi üzerinden gönderilmektedir. Böylece ürünleriniz isminize elden teslim edilerek bir karışıklık yaşanmasının da önüne geçilmektedir.

Emel Pırlanta Tektaş Baget Yüzük

Emel Pırlanta baget yüzük modellerinde oldukça alternatif bulundurmaktadır. Bu sayede sadece evlilik teklifleri sırasında değil sevgililer günü hediyeleri olarak da baget yüzük tercih edilebilmektedir. Ürünlerin bir diğer özelliği farklı karat büyüklüklerine sahip olması olarak açıklanmaktadır. Böylelikle hayal eden herkes orijinal bir pırlanta sahibi olabilmektedir. Üstelik modellerde fark edilmeksizin 65 indirim kampanyası bulundurulmaktadır. Müşterilerin alım gücünün artmasını sağlayan kampanyalardan biri de budur. Tektaş baget yüzükler diğerinden kesim biçimleri ile ayrılmaktadır. Yuvarlak ya da su damlası şeklinde olmayan bu model yüzüklerde tasarımlar kare ve dikdörtgen olarak yapılmaktadır. Böylelikle farklı bir hava elde edilmesi mümkün hale gelmektedir.

Emel Pırlanta Baget Yüzük Modelleri

Emel Pırlanta en iyi fiyat garantisi ile birlikte sattığı pırlanta baget yüzük modellerinde halka kısmında da farkını ortaya koymaktadır. Yüzüklerin halkaları genellikle ihmal edilen bölümlerinden biri olarak görülmektedir. Ancak Emel Pırlanta tarafından satışa sunulan koleksiyonları incelediğinizde alternatif pek çok model olduğunu göreceksiniz. Özellikle tek bir gövdede buluşmalarına karşın ikili olarak ayarlanan halkalı modellerin stokları hızlı bir şekilde yenilenmektedir. Bakım garantisi (ömür boyu) olan baget yüzük modellerinde renkler de alternatifler bulundurmaktadır. Siz de isterseniz gümüş grisi olan klasik modelleri isterseniz pembe ya da sarı altın kullanılan modelleri tercih edebilirsiniz. Firmanın tüm ürünleri stok kontrolleri yapılır yapılmaz en çok yedi iş günü içerisinde kargo firmasına verilmektedir.

https://www.emelpirlanta.com/

 

 

Bakmadan Geçme