Eminim ki Sevinçten Uyuyamamıştır

216 Km. yol uzamış bitmez tükenmez olmuştur. Öyle ya aylardan Şubat soğuk ve zorlu yol şartlarında çıkıp gelmek ve tabii ki yaşam mücadelesi içerisinde hayat telaşesi. Aldığında doğum haberi sevincini yüzündeki tebessümü görmek için, kaydetmek için 'CANIM' dâhil neler vermezdim.

216 Km. yol uzamış bitmez tükenmez olmuştur. Öyle ya aylardan Şubat soğuk ve zorlu yol şartlarında çıkıp gelmek ve tabii ki yaşam mücadelesi içerisinde hayat telaşesi. Aldığında doğum haberi sevincini yüzündeki tebessümü görmek için, kaydetmek için "CANIM" dâhil neler vermezdim.

 

Bugün "BABA" oldu. Bugün daha anlamlı oldu her zerresi hayatın. Gurbette tutunmaya çalışan, emekçi, cefakâr, yufka bir çınardı benim BABAM…

 

Anılarımızı sıralıyorum arka arkaya. Anlatırken ıslanıyor gözlerim, çoğunda düğümleniyorum yutkunamıyorum özlüyorum çokça. Bugün doğum günüm baba. 10 ay 2 gündür sensiziz.

 

Bugün senin babalar benimde doğum günüm. Şimdi buralarda olsan Sabah arar esprini yapar mutlu ederdin. Güldürürdün kelamın da yüzün kadar güzeldi bilenler anımsar şimdi.

 

Memleket tadında yaşıyoruz baba her şeyi. Özlemimiz GURBET, Aşımız AYRAN…

 

Otlu peynirden vazgeçmedik. Açık ekmeği senin gibi seviyoruz. Menemenin hala burnumuzda tütüyor. Bir menemen ne kadar çok şey anlatır bilemezsiniz.

 

Özlersiniz de anlatamazsınız ya işte o kadar büyük…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme