EMİR ORTAKAYA MİLLİ TAKIMDA

Gazetemizin yazarı İdris Ortakaya'nın torunu Vanlı Emir Ortakaya 15 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'na seçildi. Uluslararası Delle Nazioni Turnuvası'na katılan 15 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan Emir Ortakaya Milli Takıma seçildiği için mutlu olduğunu belirtti.

Rıdvan Can

Uluslararası Delle Nazioni Turnuvası'na katılacak 15 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Milli Takım kadrosunda yer alan gazetemizin yazarlarından İdris Ortakaya'nın torunu Vanlı Emir Ortakaya, Uluslararası Delle Nazioni Turnuvasında Milli formayı giymek için kafileyle birlikte İtalya'ya gitti.

Gençlerbirliğispor'da forma giyen Emir Ortakaya, "Milli Takıma seçildiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bundan sonra hem Gençlerbirliği hem de Milli Takım için ter dökeceğim. Milli Takım bambaşka olacak. Her zaman hayal ediyordum. Bu yönde çalışmalarımı sürdürdüm. Öğrenince inanılmaz mutlu oldum. Beni Milli Takım'a seçtikleri için hocalarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmem ve devamı gelir. Milli takım için elimden geldiğince iyi değerlendireceğim. Umuyorum ki hocalarımı mahcup etmeden kulübümü ve ülkemizi orada en iyi şekilde temsil edeceğim" ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme