EMRAH TACİR: TARAFTAR BİZE GÜVENSİN

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vanspor, Bandırmaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Rıdvan Can

 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık kampını tamamlayarak, Van'a dönen temsilcimiz Vanspor hafta sonu geçen yıldan devreden cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdürüyor.

Vanspor'un önemli futbolcularından Vanlı Emrah Tacir Bandırmaspor maçı öncesi gazetemize açıklama yaparak, “Taraftarımıza yeni sezonda seyir zevki güzel bol galibiyetli maçlar izleteceğiz” dedi.  

 

Kırmızı-Siyahlıların geçen sezon şampiyonluğunda büyük emeği olan futbolcuların başında gelen Vanlı futbolcu Emrah Tacir, 2019-2020 sezonunda yine Vanspor'un başarısı için ter dökecek.

Vanspor'un, Van ve Erzurum hazırlık kampında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Tacir, Bandırmaspor maçı öncesi gazetemiz aracılığıyla taraftarlara mesaj gönderdi.

 

Vanspor'un hak ettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Taraftarımız bize güvensin ve her maç stadı doldursun. Biz de sahaya çıkıp elimizden geleni yapalım. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni transferlerle beraber daha güçlü bir ekip olduk.

Geçen sezon taraftarımızın büyük desteği ile başarılı bir performans sergileyerek,  play-off'tan Şampiyonluk yaşadık. Bu sezon da taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Burası benim doğup büyüdüğüm ve altyapısında yetiştiğim memleketimin takımı ve bu yüzden Vanspor'un iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım. Taraftarımızı maçlara bekliyoruz. Taraftarımızın manevi desteğini istiyoruz"  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme