• Haberler
  • Güncel
  • Erciş Belediyesi Bayazıt Mahallesi'ne çöp konteynerleri dağıttı

Erciş Belediyesi Bayazıt Mahallesi'ne çöp konteynerleri dağıttı

Van'ın Erciş ilçesinde, Bayazıt Mahallesi sakinlerine çöp konteynerleri dağıtıldı. Erciş Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan tüm mahallelere benzer çalışmalar yapacağını duyurdu.

Erciş Belediyesi yetkilileri, temiz ve sağlıklı bir çevre için önemli adımlar attıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın temiz bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Bayazıt Mahallesi'ne dağıttığımız çöp konteynerleri ile mahalledeki çöp sorununa kalıcı bir çözüm getiriyoruz" dediler.

Dağıtılan çöp konteynerleri, mahalledeki çevre kirliliğini önlemeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Mahalle sakinleri, belediyenin bu çalışmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Mahallemizdeki çöp sorununu çözmek için uzun süredir talepte bulunuyorduk. Belediyemizin bu çalışması ile artık mahallemiz daha temiz ve organize bir görünüme kavuşacak" diye konuştular.

Erciş Belediyesi yetkililerine göre, çöp konteynerlerinin dağıtımı ilçe genelinde devam edecek. Tüm mahallelere ulaşılması hedefleniyor. Belediye yetkilileri, "Temiz bir çevre için vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz çöp konteynerleri, ilçemizdeki tüm mahallelere ulaştırılacak. Çalışmalarımız aralıksız sürecek" ifadelerini kullandılar.

Erciş Belediyesi'nin bu çalışması, ilçe genelinde yaşanan çevre sorunlarına çözüm getirmesi açısından önemli görülüyor. Vatandaşlar, belediyenin temizlik ve düzen sağlama konusundaki kararlılığını memnuniyetle karşıladı. Yapılan çalışmaların, Bayazıt Mahallesi'nin yanı sıra diğer tüm mahallelerde de süreceği belirtildi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
EKOLOJİK, ÇAĞDAŞ, PROFESYONEL BİR HİZMET OLSUN 10 Ağustos 2024 10:14

13 ilçe yıllardır nitelikli temizlik bekliyor. Çarşılarda ve mahallelerde çöp kutuları ve çöp konteynerleri olsun. Her caddede, her sokakta, her semtte temizlik görevlileri olsun. 13 ilçede 365 gün çağdaş bir temizlik hizmeti, profesyonel bir temizlik anlayışı olsun. 13 ilçemiz de her zaman kirli. Nereye gitseniz toz var, izmarit var, ç{p var, atıklar var, kirlilik var. Bir kısım insanımızda temizlik kültürü ve hassasiyet hiç yok. İlgili kurum ve birimler, sorumlu ekip ve personeller de ilgisiz, isteksiz ve duyarsız olunca 13 ilçemizde de kirlilik en belirgin sorun halini alıyor.

Bakmadan Geçme