Erciş Belediyesi'nden bakım onarım çalışmaları

Erciş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin estetik olarak güzel görünümü ve yeşil alanları korumak amacıyla başlatmış oldukları çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Caddelerde bulunan orta refüjlerde yabani ot biçme, bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, modern ekipmanlar ve titiz çalışma programı ile orta refüjlerde bulunan ayrık ve yabani otları temizleyerek, çim alanları düzelterek gerekli bakım işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyor. Ayrıca, hasar görmüş, kırılmış ve yıpranmış olan kaldırım taşları ve bordürler onarılarak, refüjlerde bulunan aydınlatma sistemleri kontrol edilip arızaları gideriliyor.

Yapılan çalışmalarla, ilçenin estetik görünümünü artırmanın yanı sıra, trafik güvenliği de sağlanıyor. Orta refüjlerde bulunan yabani otlar, görüş mesafesini kapatarak trafik kazalarına neden olabilir. Bu nedenle, düzenli olarak yapılan temizlik ve bakım çalışmaları, hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli rahat bir ulaşım ortamı sağlıyor.

Erciş Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "İlçemizin güzelliğini ve estetik görünümünü korumak bizim için çok önemli. Bu nedenle, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, yeşil alanlarımızın bakımı ve temizliği için özverili bir şekilde çalışıyorlar. Orta refüjlerde yapılan bu çalışmalar, hem estetik hem de can güvenliği açısından büyük önem taşıyor" dediler.

Erciş Belediyesi, yeşil alanların bakımı ve temizliği konusunda çalışmalarını sürdürerek, ilçenin daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir yer olmasını hedefliyor. Vatandaşların da çevreye duyarlı olmaları ve yeşil alanları koruma için gerekli hassasiyeti göstermeleri ilçenin gelişimi, görünümü açısından önem taşıyor.

Yorumlar 1
Şehirden haberiniz olsun 15 Ağustos 2024 21:26

Ey belediyeler, ey DSİ, ey Karayolları şu VAN ve 13 ilçesinin kirliliği,bakımsızlığı, düzensizliği sizin sorumluluk alanınında değil mi? VBB, 13 ilçenin belediyesi, Devlet Su İşleri ve Karayolları en başta olmak üzere ildeki ve 13 ilçedeki tüm kurumlardan hizmet, proje,yatırım ve saha çalışmaları istiyoruz. Altı ay zaten adamakıllı sahada yoksunuz. Sizleri ilgilendiren bin bir sorun ve eksiklik var bu şehirde. Bari nisan- kasım ayları arasında sahada olun. Bir bakın bu şehrin sizi ilgilendiren taraflarına bakın. Allah aşkınıza Van'ın bu mevcut hali yakışıyor mu, reva mı?

Bakmadan Geçme