Erciş Belediyesi'nden yol çalışması

Erciş Belediyesi ilçe genelinde parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Erciş  Belediyesi, ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollara sahip olması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçenin dört bir tarafında asfalt yama, tadilat çalışmalarının yarı sıra, alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek hizmet ağını her geçen gün artırıyor.

Erciş Belediye Başkanı Baran Bilici yaptığı açıklamada, “Parke taşı döşeme çalışmalarımız hızla sürüyor. Ekiplerimiz, ilçemizin en ücra köşelerine kadar ulaşarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için büyük bir gayret gösteriyor. Her mahalleye eşit kalitede hizmet götürme anlayışımızla Erciş’in genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarla Erciş adım adım  yenileniyor, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir yer oluyor" diye konuştu.

Bilici açıklamasının devamında, “Tek bir derdimiz var; İlçemizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze tüm bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için ilçe genelinde gerek yol açma gerekse de altyapısı tamamlanmış yerlerde kilitli parke yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

 
 

Bakmadan Geçme