• Haberler
  • Spor
  • Erciş Belediyesi yaz spor okulları kayıtları başlıyor

Erciş Belediyesi yaz spor okulları kayıtları başlıyor

Erciş Belediyesi, spor severlere yönelik yaz döneminde basketbol, voleybol, tenis ve futbol branşlarında spor okulları açıyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, söz konusu spor okulları için kayıtlar 19 Temmuz Cuma günü başlayacak.

Erciş Belediyesi yetkilileri, yaz spor okullarının özellikle çocuklar ve gençler için önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, "Yaz döneminde çocuklarımız ve gençlerimiz için açacağımız spor okulları, çocuklarımızın, gençlerimizin sağlık, sosyal, fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak. Farklı branşlarda eğitim alabilecekleri bu okullarda, spor yapma alışkanlığı kazanmalarını hedefliyoruz" dedi.

Başvuru süreci hakkında da bilgi veren yetkililer, kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların 19 Temmuz Cuma günü itibariyle Belediye Spor Tesisleri'ne kimlik fotokopileriyle birlikte bizzat gelmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Kayıtlarımız 19 Temmuz'da başlayacak ve 31 Temmuz’a kadar devam edecek. Bu süre içerisinde ilgilendiğiniz branşa kayıt yaptırmak için Belediye Spor Tesislerimize bekliyoruz. Kimlik fotokopisi ile birlikte başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz" diye konuştu.

Eğitimlerin Ağustos ayı içerisinde başlayacağını belirten yetkililer, spor okullarına katılımın ücretsiz olduğunu vurguladı.

Erciş Belediyesi'nin her yıl düzenlediği yaz spor okulları, çocuklar ve gençler arasında büyük ilgi görüyor. Birçok öğrencinin bu sayede ilk kez spor yapma fırsatı bulduğu okullar, sağlıklı bir yaz tatili geçirmeleri için de önemli bir imkan sunuyor. 

Bakmadan Geçme