• Haberler
  • Spor
  • ERCİŞ GENÇLİK BELEDİYESPOR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

ERCİŞ GENÇLİK BELEDİYESPOR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Erciş Gençlik Belediyespor, sezonun ilk devresinde gösterdiği performansıyla göz kamaştırdı.

Rıdvan Can

 

Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Van Erciş Gençlik Belediyespor ilk devrede çıktığı 11 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 20 puan topladı. Üçüncü sırada bulunan Yeşil-Beyazlılar rakip kalelere 16 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

 

Erciş Gençlik Belediyespor Kulüp Müdürü Murat Şebap, geçen sezon Van Amatör Ligde bir ilki gerçekleştirerek, namağlup bitirdi.

 

"İyi bir takımız"

2017-2018 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de öncelikli hedef ahlaklı ve yetenekli sporcular kazandırmak olduğunu belirten Şebap, "Van'ı ve Erciş'i en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. BAL liginde ilk yılımız olmasına rağmen ligin ilk devresini hedeflediğimiz yerin üstünde tamamladık. İyi bir takımız ve devre arası kamp dönemini iyi değerlendirip eksik gördüğümüz mevkilere birkaç transfer yaparak kamp döneminde hazırlığımızı sürdüreceğiz. Ligin ikinci devresinde seyir zevki güzel bir futbol sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Zorlu lig maratonunda yanımızda olan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen başta İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Şirin Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Bey, iş adamlarına ve Erciş haklına teşekkür ederiz.  Ligin ilk yarısında bizlere sürekli destek oldular. Dileğimiz bu desteğin ikinci yarı da sürmesidir" dedi.

Bakmadan Geçme