• Haberler
  • Güncel
  • Erciş Kışla Mahallesi'nde sıcak asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Erciş Kışla Mahallesi'nde sıcak asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin önemli mahallelerinden Kışla Mahallesi'nde sıcak asfalt yama çalışmaları yaparak bozulan yolları onarıyor.

Çalışmalar kapsamında, Kışla Mahallesi'nde bozulmuş ve çökme tehlikesi bulunan yollar sıcak asfaltla onarılıyor. Ekipler, modern ekipman ve deneyimli personellerle yolun bozulan ve çökmeler oluşan kısımlarını araştırıp gerekli düzenlemeleri yapıp asfaltla kaplıyorlar.

Erciş Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Kışla Mahallesi'nde sıcak asfalt yama çalışmaları, vatandaşlarımızın bozulmuş, kasis ve çökmeler oluşmuş yollarda mağduriyet yaşamamaları, ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalar yürütüyor. Çalışmalarımız, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde devam edecek ve ilçemizde modern ve güvenli yollar oluşturmayı hedefliyoruz" dediler.
Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, Erciş Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar, sıcak asfalt yama çalışmalarıyla yolların daha güvenli ve konforlu hale getirildiğini, trafik akışının kolaylaştığını ifade ettiler.

Erciş Belediyesi, sıcak asfalt yama çalışmalarıyla birlikte, ilçe yollarının kış gelmeden bakımlarının yapıldığı, yapılması gereken tamiratları, dolguları, asfalt yama işlemleri yapılarak yazın tozdan, kışın çamurdan vatandaşların mağdur olmalarının önüne geçmeye çalışıyor. Bozulan yolların zamanında bakımları yapılmadığında bozulan kısımlar dahada büyüyerek yolların tamamen bozulmalarına neden oluyor. O sebeple kasisler, çökmeler çok büyümeden önlem alınıp gerekli bakımları yapılarak vatandaşlarımızın huzurlu şekilde yaya ve araç trafiğinin rahatlaması sağlanıyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirttiler. 

Bakmadan Geçme