Erciş'te temizlik seferberliği yapılacak

Van'ın Erciş Belediyesi 'Temiz şehir Erciş' sloganıyla köşe bucak temizlik kampanyası başlatarak tüm vatandaşları davet etti.

Van’ın Erciş Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile tüm vatandaşları temizlik kampanyasına katılmaya davet etti. Belediye, “Daha Temiz Bir Erciş için şehrimizi birlikte temizliyoruz” mottosuyla yaptığı duyuruda, 2 Temmuz Salı (yarın) saat 10.30’da Hastane Caddesi’nde temizlik seferberliği düzenleneceğini açıkladı.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, vatandaşların temizlik seferberliğine davet edildiği duyuruldu. “Daha Temiz Bir Erciş için şehrimizi birlikte temizliyoruz” sloganıyla yapılan paylaşımda, 2 Temmuz Salı günü saat 10.30’da Hastane Caddesi’nde buluşulacağı belirtildi. Paylaşımda ayrıca, temizlik malzemelerinin belediye tarafından temin edileceği ve katılımcılara dağıtılacağı bilgisi verildi.

 

Vansesi Haber

Yorumlar 1
Ekolojik bakışsa bunlar olmalı. 01 Temmuz 2024 13:17

13 ilçede de temizlik seferberliği ve temizlik kampanyaları gerekiyor. Çarşılar, caddeler, sokaklar, kaldırımlar, parklar, piknik alanları, semtler, mahalleler, mahalle araları, sahiller, kıyılar,yüzme alanları, tarihi alanlar ve açık alanlar tertemiz ve pırıl pırıl olsun

Bakmadan Geçme