Erciş ve Başkale'de Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Van'ın Erciş ilçesinde de kutlandı.

Kaymakamlık binası önünde yapılan törene, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Kamil Tumba, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, askeri erkan, kamu kurum amirleri, oda ve sivil toplum örgütü başkanları, gaziler, şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı. 


Atatürk büstüne çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajının okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve öneminin belirtildiği tören, kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile sona erdi. 

 

BAŞKALE

Başkale ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. 


Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve öneminin belirtilmesinin ardından tören, tebriklerin kabulü ile sona erdi. 


Törene, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Bülent Yılmaz, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

 

ÖZALP


Özalp ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. 


Özalp Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşma ile devam etti. Tebriklerin kabulü ile sona eren törene Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı. 

Bakmadan Geçme