ERDAL ŞAHİN TATVAN KİTAP FUARINA KATILIYOR

Gazetemiz yazarı Erdal Şahin, 2-11 Ocak tarihlerinde Tatvan'da düzenlenecek kitap fuarına katılarak kitapseverlerle buluşuyor.

Burhan Ergin

Van’ın kültür ve sanatına yazdığı yazılarla katkı sunan Erdal Şahin, Tatvan Belediyesi ve Simer Yayınevi işbirliğiyle düzenlenen 1. Tatvan Kitap Günleri Fuarına katılacak. 7-8 Ocak tarihlerinde kitapseverlerle buluşacak olan Şahin, kitaplarını sevenleri için imzalayacak.

“Tüm dostları ve kitapseverleri Tatvan Kitap Fuarına bekliyorum”

Tatvan Fuar ve Sergi Salonunda düzenlenecek fuar ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Erdal Şahin, “1. Tatvan Kitap Günleri fuarına katılarak kitapseverlerle buluşacağım. Bu zamana kadar sayısız kitap fuarı ve söyleşiye katılarak Van’ın kültür ve sanatını anlatma fırsatı buldum. Kültür ve sanatımıza katkı sunmak için elimden gelen tüm gayreti sarf ettim. Allah izniyle bundan sonra da anlatmaya ve yazmaya devam edeceğiz. 7-8 Ocak tarihlerinde tüm dostları ve kitapseverleri Tatvan Kitap Fuarına bekliyorum. Bu zamana kadar bana her türlü desteği veren başta Simer Yayınevi ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme