Erdoğan'dan Baykal'a: Yazıklar olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da vatandaşlara seslendi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. İşte Erdoğan'ın hem Kılıçdaroğlu'na hem de Baykal'a yüklendiği o sözleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "örtülü darbe" sözlerine cevap verdi. Bugüne kadar sustuğunu; ancak o gece Atatürk Havalimanı'nda yaşananları anlatacağını ifade eden Erdoğan, CHP liderinin havalimanından kaçtığını söyledi. 

Recep Tayyip Erdoğan, dün Bursa’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek başlayan Erdoğan, "Boş küp çok inler lafı var" dedikten sonra şunları söyledi:

"Ana muhalefetin başındaki zat ve avaneleri işte bu şekilde sürekli inliyorlar. Ama içi boş. Çünkü bunlar adeta bir yalan makinası. İnlerken de saçmalıyorlar, zırvalıyorlar. Birisi çıktı. 16 Nisan’da ’Evet çıkarsa bunları İzmir’e kadar kovalar, denize dökeriz’ diyor. Yahu senin haddine mi önce terbiyeni takın. Ahlaksız.

BAYKAL’A DA "YAZIKLAR OLSUN" DEDİ

Eski genel başkanları da çıkıyor. 16 Nisan’da hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş kadar sevineceklerini söylüyor. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yani bu işi biraz biliyor zannediyordum ama anlaşılan o ki, son zamanlarda onun da artık kayışlar eskidi ve yırtılmaya başladı.

'SUSTUM, SUSTUM ŞİMDİ AÇIKLAYACAĞIM'

15 Temmuz’da örtülü darbe yapıldı diyor. Kılıçdaroğlu, sustum sustum sustum ama şimdi açıklayacağım.  Saat onbir buçukta Kılıçdaroğlu havaalanına gelmiş. Fakat Kılıçdaroğlu ondan sonra kaybolmuş. Daha sonra öğrendik ki Bakırköy Belediye başkanının evine gitmiş. Yahu sen bir zamanlar diyordun ki bu ülkede darbe marbe olursa ilk defa tankın üzerine ben çıkarım. Hani ne oldu. Niye kaçtın gittin. Demek ki bunlarda laf bol."

Kaynak: İnternethaber

Bakmadan Geçme