Erdoğan'dan Vanlı İşadamı Mescioğlu'na Ödül

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ekonomiye Değer Katanlar 2015 Ödül Töreni yapıldı. Sektör Birincileri' kategorisinde, inşaat alanında faaliyet gösteren Meskar Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Vanlı Namık Ziya Mescioğlu ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Vansesi Haber Merkezi Özel

Bursa  Merinos AKKM'de gerçekleşen BTSO Ekonomiye Değer Katanlar 2015 Ödül Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üst düzey protokol ve Bursa iş dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Her yıl düzenlenen törende Bursa iş dünyasında başarılarıyla öne çıkan kurum ve kuruluşlar ödüllendiriliyor. Bursa'da Başarılı  işlere imza atan, Bursa iş dünyasında büyük saygınlık gören Vanlı Namık Ziya Mescioğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

TÜRKİYE BÜYÜSÜN

Üst düzey protokol ve Bursa iş dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleşen törende konuşan  Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödüllerine layık görülen firma yöneticilerini ve iş adamlarını tebrik etti. BTSO tarafından, 7 ayrı kategoride verilen ödüllerin her birinin kıymetli olduğunu kaydeden Erdoğan, "Bu ödüllerin her birinde çok büyük emek, alın teri ve değer bulunduğunu biliyorum. 126 yıldır bu doğrultuda faaliyet gösteren Oda'mız, hizmetleri ve Bursa'ya kazandırdığı katma değerlerle, Türkiye çapında gerçekten müstesna bir konumda yer alıyor. Bursa büyürse Türkiye büyür... Esasen bu slogan 81 vilayetimizin her biri için ayrı ayrı geçerlidir. Plaka sırasına göre ilk ve son şehirlerimizle ifade edersek, Adana büyüyecek ki Türkiye büyüsün, Düzce büyüyecek ki Türkiye büyüsün" dedi.

 VANLI MESCİOĞLU ÖDÜL ALDI

"Sektör Birincileri" kategorisinde, inşaat alanında faaliyet gösteren Bursa inşaat sektöründe  başarılarıyla dikkat çeken  Meskar Yapı Malzemeleri şirketi ödül almaya hak kazanan şirket olmayı başardı. Aynı zamanda İMSİAD başkanlığı görevini de başarı ile yürüten Meskar Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ödülünü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

 Vanlı iş adamı değerli hemşehrimiz Namık Ziya Mescioğlu'nu kutluyoruz.

MESCİOĞLU GRUP

Mescioğlu şirketler grubu yapı sektöründeki faaliyetlerine 1982 yılında Bursa'da Tuşpa Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. ile başlamıştır. Çeşitli yapı ürünlerinin perakende ve ardından toptan satışı gerçekleştirilmiştir.

TUŞPA YAPI MALZEMELERİ LTD. ŞTİ. Kale grubunun ürünlerinden Kale seramik,Kalekim,Kalevit,Kale Color, Kale armatür ün yanında Baymak, Sırpı Duvar Kağıdı,Bronze aksesuar ,Biani banyo mobilyaları,mutfak dolapları ve kapı ,Siemens, Electrolux,ürünlerinin toptan satış pazarlama ve taahhüdünü yapmaktadır.Aynı zamanda Bursa bölgesinde 3 noktada bulunan perakende mağazalar ile hizmetlerini devam ettiriyor.Bu süreçte toptan satış konusunda faaliyet gösteren Meskar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. kuruldu.Meskar bugün 14 ilde Fırat Boru, Silverline, Creavit Çanakçılar, Floorpan, GLP, NSK, Korel, Barem, Fora, BKS, ÇLK ve benzeri ürünlerinin toptan satışını gerçekleştiriyor..

MESCİOĞLU MOBİLYA LTD. şirketi Banyo Mutfak Mobilyaları ve Kapı üretimi yapmaktadır.Membran kapak üretiminde Terra kapak adı ile faaliyet gösteren şirket Biani, Korel ve Serart markalı ürünlerin üretimini gerçekleştiriyor.

MESCİOĞLU İNŞAAT A.Ş. özellikle Bursa da konut ve iş merkezi inşaatları gerçekleştirmektedir.Halen 8 şantiyede 350 adet konut 3 iş merkezi inşaası sürmektedir.Konutların rezidans kalitesinde üretimini esas almaktadır.Yapılarda zemin güçlendirilmesinde foreli kazık, radyejeneral temel kullanılarak zemin güçlendirilmesi yapılıyor.

SERAMİKA YAPI A.Ş. malzemeleri firması ile Serart marka Banyo mobilyası ve parke ürünleri ile ilgili toptan satış gerçekleştirilirken tüm yapı malzemelerinde de toptan perakende satış gerçekleştiriyor.

KORUR YAPI MALZEMELERİ A.Ş. şirketin iştirak ettiği bir kuruluştur.Bursa Beton,Bursa Çimento,Demir ,Tuğla ,Kiremit,Ytong,Mavi Kale ,Ode ürünleri izolasyon ve yapı hammaddesi satışını ve uygulamalarını yapıyor.

MESCİ YAPI LTD.ŞTİ. yapı malzemeleri ithalatını gerçekleştiriyor..

YAPICA YAPI MALZEMELERİ A.Ş. Bursa, İstanbul ve İzmir bölgelerinde tüm yapı malzemelerinin toptan satışını gerçekleştiren lojistik hizmet vermekte olan bir şirkettir

Bakmadan Geçme