Ergin: Hizmet için adayım

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediyesi Meclis üyeliğine aday gösterilen Murat Ergin, hizmet için aday olduğunu söyledi.

Vansesi Gazetesi'nden Evren Doğruer'in haberine göre 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren İpekyolu Belediyesi Yeniden Refah Partisi Meclis Üyeliği Adayı Murat Ergin, vatandaşları ziyaret ederek, sorunları, talepleri ve çözüm önerilerini anlatıyor. Vatandaşların Yeniden Refah Partisine olan ilgisini anlatan Ergin, “Şuan sahada yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlarımız partimize yoğun teveccüh gösteriyor. Bizde onların teveccühüne layık olmak için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu. 

“VATANDAŞLARIMIZDAN TAM DESTEK BEKLİYORUZ”

Vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışacağını belirten Ergin, “Yerel seçimlerde ilimizin güzide ilçelerinden İpekyolu’nda meclis üyesi adayı oldum. İpekyolu ilçesi ilimizin ve ülkemizin gözbebeğidir ama maalesef belediye hizmetlerinden geri bırakılmıştır. Siyasi hayatımda aldığım görevlerin büyük bir bölümü İpekyolu’nda geçti. İpekyolu ilçemizde ciddi sorunlar bulunmaktadır. Bu sorunları çok iyi biliyorum. Vatandaşlarımız yetki verirse sorunları çözmek için çaba sarf edeceğim. Nüfus bakımından ülkemizin birçok ilinden büyük olan İpekyolu belediyesi Milli Görüş döneminde hak ettiği hizmetlerle buluşacak. Biz ilçemizin ve insanlarımızın sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Kapımız herkese açık olacak. Kimse arasında ayrım yapmayacağız. Yeniden Refah Partisi güçlü kadrolarıyla ülkemizin her sorununa parmak basarak çözümüne katkı sunacak. Şuan sahada yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlarımız partimize yoğun teveccüh gösteriyor. Bizde onların teveccühüne layık olmak için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımızdan tam destek bekliyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme