Ergüneş en başarılı belediye başkanı

Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye ve Kıbrıs'ta bulunan belediye çalışmalarına yönelik haber ve aktüel yapan Yükselenses Dergisi 2012 yılında Türkiye'nin en başarılı 25 belediye başkanını seçti. Dergi tarafından yapılan araştırma ve analizler sonucu Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş Türkiye'nin en başarılı 25 belediye başkanı arasında yer aldı. Dergi tarafından yayınlanan ve 2013 yılının en başarılı belediye başkanlarının fotoğraflarının bulunduğu takvim ve dergide başarılı 25 belediye başkanından sadece 2'sinin kadın olması dikkat çekti. Takvimde başarılı kadın belediye başkanları içerisinde Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yer aldı.

Belediyeler ve TBMM;Yükselenses Haber Aktüel Dergisi tarafından "Türkiye'nin en başarılı 25 Belediye Başkanı" arasına giren, Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, Bostaniçi Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve hizmetlerden söz edilmesi ve başarılı görülmelerinin kendilerini sevindirdiklerini ifade etti.Yükselenses Haber, Aktüel Dergisi tarafından yapılan değerlendirmede dergi yönetimi tarafından kendisine plaket ve Türkiye'nin başarılı 25 belediye başkanın fotoğraflarının içerisinde yer aldığı takvim ve dergi gönderildiği, dergi yönetimi tarafından kendisnin başarılı 25 belediye başkanından biri olduğu belirtildiğini ifade etti. Ergüneş," 4 yıl boyunca yaptığımız çalışmalar ve yapılan hizmetlerin basında yer alması sonucu dergi tarafından araştırma yapılmış ve bu araştırmalar sonucu belediyemizin yaptığı çalışmalar önemli bulunmuştur. Dergi tüm bu çalışmaların yanı sıra medya da yer alan görsel ve yazınsal analizlerden sonra bizi Türki'yenin "En Başarılı 25 Belediye Başkanı"ndan biri olarak seçti. Belediye yaptı bu başarıyı görmek bizleri mutlu etti, yönetime geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halka hizmet önceliğimiz oldu. 4 yıl boyunca birçok önemli çalışmaya imza atarak halkımızla birlikte beldemizi modern bir yerleşim yeri haline getirmeye çalıştık" diye konuştu.
'Sorunu sıfıra indirdik'
Ergüneş, beldeye yaptıkları hizmetler sonucu dergi yönetimi tarafından ödüle layık görüldüklerini bundan sonrada hizmetlerine devam ederek, çalışmlarını sürdüreceklerini aktardı. Ergüneş," Bostaniçi'nde 4 yılda sorunları sıfıra indirerek çalışma yaptık. Altaypıdan, yollara, suya kadar çok önemli projeler gerçekleştirdik. Şuan bölgede altyapısı tamamlanmış olan tek yerleşim yeriyiz. Yine suyumuz 100 yıla kadar yetebilecek durumdadır. Yollarda büyük çalışmlar yaparak yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Yine beldemizin Gündoğdu Mahallesi'nde Maya Kadın Danışma Merkezi bahçesinde sağlık merkezi kurduk, aynı mahallede çok amaçlı kültür ve spor kompleksi inşaatlarımızın çalışmaları ise devam ediyor. Ayrıca Şafak Mahallesi'nde 3 katlı ve çok amaçlı Belediye Çocuk ve Kadın Eğitim Destek Evi binamızın inşaatını tamamlayarak kısa bir süre sonra hizmete sokacağız. Bundan sonrada beldemizin modern ve yaşanılabilir bir kent olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme