Ersin Aka Vanspor'da

Ligin son 2 haftasında bir mağlubiyet, bir beraberlik alarak Mustafa Sarıgül ile yollarını ayıran Vanspor teknik direktör Ersin Aka ile anlaşmaya vardı.

Yeni Mersinidmanyurduspor mağlubiyeti ve Karacabeybelediyespor beraberliğinden sonra teknik direktör Sarıgül ile yollarını ayıran Vanspor, teknik direktör Ersin Aka ile anlaşmaya vardığını açıklayarak, “Kulübümüz, Teknik Direktör Ersin Aka ile anlaşmaya varmıştır. Sayın Ersin Aka’ya ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verdi.

45 yaşındaki teknik direktör Ersin Aka’nın Hatay doğumlu olduğu, kariyerinde Karşıyaka, Yeni Mersin İdmanyurduspor, Ankara Demirspor, Bucaspor, Erzin Belediyespor takımlarında teknik direktörlük, Adanaspor, Giresunspor, Eskişehirspor, Antalyaspor, Siirtspor, Etimesgut Şekerspor, Adıyamanspor, Nazilli Belediyespor, Ç. Rizespor’da yardımcı antrenörlük, Beşiktaş’ta kondisyon antrenörlüğü görevlerinde bulundu.  

MUSAFA SARIGÜL’ÜN VANSPOR KARNESİ

Vanspor, Mustafa Sarıgül yönetiminde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 28 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 15 kez havalandırıp kalesinde 11 gol gördü.

Yeni teknik direktör Ersin Aka’nın Vanspor’da başarılı olup olmayacağı merak ediliyor. HABER: AYCAN AVCI

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme