Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Van'a geliyor

Van'ın yetiştirdiği nadide değerlerden Esenyurt Belediye Başkanı Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer Van'a geliyor. 

Yıllardır Van ile ilgili çalışmalar yapan, Van hakkında kitaplar yazan Prof. Dr. Ahmet Özer, halkın yoğun ilgisi ve teveccühüyle büyük bir başarı elde ettiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası memleketi Van’ı, bu defa akademisyen olarak değil, Esenyurt Belediye Başkanı ünvanıyla bir hizmet adamı olarak ziyaret edecek. 

Ahde ve ata topraklarına vefanın en güzel örneklerinden biri olacak olan bu sıla-i rahim, birçok müjdeyi de beraberinde getirecek. Esenyurt Belediyesi’nin son mecliste aldığı kararla ‘Kardeş Şehir’ ilan ettiği illerden biri olan Van’da, Esenyurt’tan bu topraklara uzanan bir gönül köprüsü kurulacak.

Bunun yanı sıra toplumsal barışı, huzuru ve refahı inşa etme yolunda birlikte emin adımlarla yürüdükleri yol arkadaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde, İBB ile Van arasında kurulacak hizmet köprüsünü de koordine edecek.

28 Temmuz’da gerçekleştireceği bu anlamlı buluşmalar kapsamında Van’daki kurumları ve belediyeleri de ziyaret edecek olan Özer, halkla da buluşacak. Vanlılar ise ilk defa bir belediye başkanını misafir etmeyecek; ev sahibi olarak gideceği memleketinde Van, Başkan Özer’i, evladını bekleyen bir baba gibi bağrına basacak, Başkan Özer ise Vanlı hemşehrileri ile hasret giderecek.

Bakmadan Geçme