Etek

Günümüz kadın giyim modasının vazgeçilmez parçası olan etekler; pileli, kloş, çan kesimi, yüksek bel gibi birçok model alternatifiyle kadınların gardolaplarının zarif parçalarıdır. Doğru yapılan kombinlerle, özel davetlerde şık görünmenizi sağlarken gündelik hayatınızda da konfor alanınızı arttıran kıyafetlerden birisidir. Tesettür giyim modasında da rahatlıkla kullanılabilen uzun ve kloş etek modelleri, kolay kombinlenebilirler. Farklı kumaş türleriyle iddalı seçim yapmak isteyenlerin tercihi ise, deri etekler ve triko eteklerden yana olmaktadır. Triko etek, kışın sıcak tutması ve postallarla uyumlu bir bütün oluşturması nedeniyle kış kreasyonunda göze çarpan kıyafetler arasında yerini almış durumda.

Hangi Etek Modelini Seçmeliyiz?

Kadın kıyafet modası; yaş, kilo ve beğenilere göre çeşitlilik gösterdiği gibi etek modelleri de çeşitlilik göstermektedir. Peki hangi etek seçiminin size uygun olacağını nasıl belirleyebilirsiniz? Öncelikle etek seçiminde dikkat etmeniz gereken öncül içerisinde rahat hareket ediyor olabilmeniz ve kendinizi iyi hmeniz olacaktır. Daha sonra ise vücut tipinize uygun etek seçmeniz sizi daha şık bir görüntüye ulaştıracaktır.

Basen sorunu olan kadınlar, dar ve kalem etek giymekten kaçınmalıdır. Bu model sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir. Midi boy etekler ise bacak boyunu uzun göstermek isteyenler için yanlış bir tercih olabilir. Olduğundan daha uzun boylu görünmek isteyen kadınlar orta boy etek modelleri yerine uzun ya da mini boy etekler ile şık bir görünüm yakalayabilirler. Dilediğiniz etek modellerini, https://www.peraclub.com/etek-modelleri sayfasından inceleyerek sahip olabilirsiniz.

Bakmadan Geçme