Evo Sports Paintball Hizmeti

EVO Sports bünyesinde yer alan paintball oyunu, İstanbul'da 3 ayrı merkezi noktada bulunan paintball tesisleri aracılığı ile herkes tarafından oynanabiliyor. Hizmet müşterilere en kaliteli şekilde sunulurken, eğitimli personeller aracılığı ile oyun öncesi bilgi verilerek kaliteli ekipman desteği de sağlanıyor. 

Paintball Mobil Hizmet

EVO Sports kendi mobil hizmeti olan EVOMobil sayesinde, kullanıcıların  paintball aktivitelerini istedikleri alanda organize etmelerine imkân sunuyor. Organizasyon, firma tarafından ortalama 45 dakika gibi bir sürede seçilen mekânda hazır hale getiriliyor. Kullanılan alana ve canlılara hiçbir şekilde zarar verilmiyor ve tüm güvenlik tedbirleri alınarak ekip tarafından alanın kontrolü sağlanıyor. Aktivite sonunda yine ortalama 45 dakika gibi kısa bir süre içinde, kullanılan alan toparlanarak müşteriye eskisi gibi teslim ediliyor. EvoMobil sayesinde arkadaşlarınıza, ailenize ya da akrabalarınıza dilediğiniz alanda sürpriz bir paintball etkinliği düzenleyebilirsiniz. 

EVO Sports Paintball Hizmetinden Nasıl Yararlanabilirim?

Kask, göğüs ve sırt koruma, eldiven, koruyucu kıyafet, iki farklı modelden oluşan işaretleyici gibi tüm ekipmanların firma tarafından verildiği  paintball oyununda tek yapmanız gereken sadece ayakkabılarınızı unutmamaktır. Daha sonra geriye arkadaşlarınız toplayıp rezervasyon yaptırmak kalıyor.

Oyuna katılmak için rezervasyon işlemlerinizi https://www.evosports.com/paintball/ üzerinden yapabilirsiniz. 

 

Bakmadan Geçme