Evren'den Başkan Ertaş'a ziyaret

Balıkesir Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Başkanı Çetin Evren, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye'nin iki güzide ilçesi olan Van Edremit ile Balıkesir Edremit'i sosyal, kültürel, eğitim, ekonomi gibi konularda ortak paydada birleştirerek bir gönül köprüsü kurma konusunda görüşmeler gerçekleştirildi.  Ortaklaşa yapılacak projeler üzerinde duruldu.

Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bu projeyle bizzat ilgileneceğini kısa zaman içinde Van Edremit'i ziyaret ederek gerekli temas ve görüşmeleri yapacağını belirtti.

 Balıkesir  Edremit Körfezi Vanlılar Dernek Başkanı Çetin Evren, Van Edremit Belediye Başkanı Cemil Komi Van İl Milli Eğitim Müdürü, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü, Edremit Halk Eğitim müdürü ile görüşerek proje hakkında bilgilendirme yaptığını  ve bu kurumların yapılacak projeye her türlü desteği sunacaklarını bildirdiler.

Evren yaptıkları proje ile sosyal, kültürel, eğitim, ekonomi alanlarında iki Edremit arasında yapacakları ortak çalışma ile Van Edremit'i, Balıkesir Edremit'e, Balıkesir Edremit ise Van Edremit'e taşıyacaklarını belirtti.
 

Bakmadan Geçme