Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda

Fenerbahçe Ajax maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Hollanda temsilci ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Ajax maçı ile sarı-lacivertliler Avrupa Arenasında 197. karşılaşmaya çıkacak. Taraftarlar mücadelenin şifreli olup olmadığını merak ediyordu işte o sorunun cevabı belli oldu. Peki Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 ile geçen ve moral bulan Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak adına kritik bir maça çıkacak. Ajax'ı kendi sahasında konuk edecek olan Sarı-Lacivertliler'de Markoviç'in 4 maçlık cezası sona erdi ve sahadaki yerini alabilecek.
 
Fenerbahçe Ajax maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça önemli bir mücadeleye çıkıyor. Avrupa Ligi'nde 1 puanı bulunan sarı-lacivertliler bu maçta mutlak 3 puan hedefliyor. Peki Fenerbahçe Ajax maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Taraftarlar karışlaşmanın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu, işte o sorunun cevabı
 
Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda saat kaçta?
Avrupa Ligi'nde gruplarda  sadece bir puanı bulunan Kanarya, 22 Ekim Perşembe günü kendi sahasında Hollandalılar'ın güçlü takımı Ajax'ı konuk edecek. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak mücadele saat 22.00'da başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi sporseverler TRT 1 ekranlarından şifresiz bir şekilde izleyebilecekler.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Ajax'la karşılaşacak Fenerbahçe,  Avrupa'da oynadığı 196 maçın 69'unu kazanırken, 88 maçı yitirdi, 39 karşılaşmada  da sahadan beraberlikle ayrıldı - Sarı-lacivertliler, iç sahada ise 97  Avrupa kupası mücadelesinde 46 galibiyet aldı, 20 maçta berabere kaldı, 31 kez de  yenildi
 

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın sahasında  Hollanda'nın Ajax takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 197.  maçına çıkacak. Avrupa'da farklı kulvarlarda bugüne kadar çıktığı 196 maçın 69'unu  kazanan sarı-lacivertli ekip, 88 maçı yitirdi, 39 karşılaşmada da sahadan  beraberlikle ayrıldı.  Bu maçlarda rakip fileleri 244 kez havalandıran sarı-lacivertliler,  kalesinde ise 302 gol gördü.

İç sahada 98. maç
Fenerbahçe, iç sahada 98. Avrupa kupası maçını Ajax karşısında oynayacak. Sarı-lacivertliler, geride kalan 97 Avrupa kupası mücadelesinde  sahasında 46 galibiyet aldı, 20 maçta berabere kaldı, 31 kez de yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri toplam 142 kez havalandıran  Fenerbahçe, 113 gol yedi.

 
 
Fenerbahçe-Ajax maçını İspanyol Borbalan yönetecek

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda, Fenerbahçe ile Hollanda’nın Ajax takımı arasında 22 Ekim Perşembe günü oynanacak maçı, İspanya Futbol Federasyonu’ndan David Fernandez Borbalan yönetecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 22.05’te başlayacak karşılaşmada Pau Cebrian Devis ve Diego Barbero Sevilla yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Teodoro Sobrino Mag n;  ilave yardımcı hakemleri ise Alejandro Jose Hernandez Hernandez ile Juan Martinez Munuera olacak.

Bakmadan Geçme