• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Van'a gelecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Van'a gelecek

Van Fenerbahçe Futbol Okulu antrenörü Oktay Belli beraberindeki yöneticiler ve minik futbolcularla gazetemizi ziyaret etti. Oktay Belli, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Van'da yapılan halı sahanın mayıs ayında açılacağını, açılışa Azizi Yıldırım'ında katılımını beklediklerini kaydetti.

Rıdvan Can

Fenerbahçe Futbol Okulu antrenörü Oktay Belli gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibimiz Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü. Belli, Mayıs ayında Fenerbahçe’nin Van’a büyük bir çıkarma yapacağını, programda bir değişiklik yaşanmaması takdirde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da halı saha açılışına katılacağını ifade etti.

“FENERBAHÇE HALI SAHA YAPIMI SÜRÜYOR”

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında çok güzel bir halı saha yapıldığını anlatan Antrenör Oktay Belli, “Fenerbahçe tarafından Van’a çok güzel bir halı saha yapılıyor.  Sahanın yapımında sağ olsunlar Van Emniyet Müdürü Suat Ekici beyinde büyük katkıları oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bildiğiniz üzere iki yıl önce Van’a gelmişti. Başkanımız Doğu Anadolu’da ilk defa bir ili ziyaret etti. Van için çok güzel projeler düşünüyordu. Van’a Fenerbahçe Spor Kompleksi yapılacağını açıkladı fakat bazı aksiliklerden dolayı bu proje şimdilik gerçekleşmedi. Projenin ileride hayata geçirileceğini ümit ediyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARI SPORA YÖNLENDİRİYORUZ”

Fenerbahçe Futbol Okulu kurucu antrenörü Oktay Belli, çocukları spora yönlendirmek, boş zamanlarını değerlendirmek, yetenekli çocuklara sahip çıkmak amacıya  ‘taş atma, tac at’ futbol projesini hazırladığını ifade ederek, “Çocukları spora yönlendirmek için yeni bir projeye imza attık. İnşallah çocuklarımızı ‘taş atma, tac at’ projesiyle spora yönlendireceğiz. Amacımız çocuklarımızı sosyal etkinliklerle buluşturmak, bunun içinde herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. Önümüzdeki süreçte spor ve futbol adına daha iyi işlere imza atacağız. Bizim yetiştirdiğimiz birçok çocuk bugün Van’ın farklı amatör kulüplerinde top koşturuyor. Emek vererek çocuklarımız ve gençlerimizi hem meslek sahibi yapıyoruz. Hem de spor ve sosyal etkinliklere yönlendiriyoruz. İnanıyorum ki ileride çok daha güzel projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Futbol Okulu antrenörü Oktay Belli Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan, Yazı İşleri Müdürü İkram Kali  ve Spor Müdürümüz Rıdvan Can’a isimleri yazılı forma hediye etti.

Ziyarete Van Fenerbahçe Futbol Okulu hocası Oktay Belli’ye  minik futbol okulu öğrencileri Akif Toprak, Diyar Işık, Berat İşkol, ve Emirhan Sönmez, Fenerbahçe’ye seçilen Berat İşkol’un babası Reşit İşkol  da eşlik etti.

 

 

Bakmadan Geçme