• Haberler
  • FENERBAHÇE FUTBOL OKULUNDA ÇAKAY DÖNEMİ

FENERBAHÇE FUTBOL OKULUNDA ÇAKAY DÖNEMİ

Fenerbahçe Futbol Okulu kapılarını Vanlı genç yeteneklere açıyor. Tecrübeli antrenör Bengin Çakay yönetimindeki çalışmalar yılın 12 ayı, cumartesi ve pazar günleri sabah saatlerinde gerçekleşecek. Çalışmalara 6-15 yaş arası futbolcu adayları katılabilecek.

Rıdvan Can

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fenerbahçe futbol kulübü altyapı genel koordinatörlüğü tarafından Van Fenerbahçe Futbol Okulu'na antrenör olarak görevlendirilen Vanlı antrenör Bengin Çakay, bundan sonraki dönemlerde Van Fenerbahçe futbol okulunda antrenör olarak görev yapacak.

PTT spor altyapısında yetişen Vanspor ve farklı profesyonel takımların formasını giyen tecrübeli antrenör Bengin Çakay Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda geleceğin yıldız futbolcularına futbolculuk yıllarında edindiği bilgi, birikim ve tecrübelerini aktaracak.

Vanlı futbol yıldızlarını Fenerbahçe kulübünün alt yapısına kazandırmak için kolları sıvayan tecrübeli antrenör Bengin Çakay'ın yardımcılıklarını eski futbolculardan Meriç Harman ve Kadir Ergenç yapacak. 

Gazetemize açıklamalarda bulunan Çakay, Futbol eğitimi gören genç futbolculara sporu sevdirmek, yeteneklerin gün ışığına çıkarmak ve Fenerbahçe alt yapısına futbolcu yetiştirmek olduğunu belirtti. Çakay, "Öğrencilerimiz, Fenerbahçe Kulübü'nde lisanslı sporcu olma şansına sahip. Futbol Okulumuzda futbol eğitimi alacak olan genç kardeşlerimize Fenerbahçe futbol kulübü tarafından üretilen orijinal forma ve malzemeler vereceğiz.  6-15 yaş grubu futbolcularımıza gerekli futbol eğitimini vereceğiz. Futbol okulu kayıtlarımıza başladık. Yıl içerisinde düzenleyeceğimiz turnuva ve kamp programlarıyla öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunacağız. Temel amacımız Van'da 'Oyuncu Yetişmiyor' algısını yıkar, Fenerbahçe altyapısına yetenekli futbolcular göndermek. Ben ve ekibim elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Tüm genç kardeşlerimizi futbol okulumuza bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme