Ferman Yıldırım: Çaldırana Jeotermal Tesis Yapacağım
Ak Partide yeniden belediye başkan adaylığı açıklanan Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım Çaldıranda sevildiğini, güçlü olduğunu bu nedenle karşısına aday çıkmadığını söyledi.
İlhan Siyahtaş
Başkan Ferman Yıldırım “Çaldıran ilçesinde sevilen bir şahıs olduğum için Ak Partiden kimse aday adaylığı için başvuruda bulunan olmadı. Çaldıran ilçesi halkı ve ilçe teşkilatımız beni destekledi. Adaylığım ilçemize hayırlı olsun. Seçimi çalışarak kazanacağım. Beni Çaldıran biliyor, tanıyor ve destekliyor ” dedi.
Çaldıran ilçesine başkanlığı döneminde çok şey kattığını belirten Yıldırım” 2014 seçimlerinden başarıyla çıkarak yeni projelerimizi hayata geçireceğim. Çaldıran ilçemizde sıcak su kaynağımız var. En büyük projelerimden bir tanesi kaynak sıcak suyla Çaldıran ilçemize modern jeotermal tesis kurmayı hedefliyorum. Bunu başardığımız zaman Türkiye’de Çaldıran’ın adını duyuracağız. Jeotermal tesisi ile Çaldıran ilçemizi sağlık turizmi merkezi haline getireceğiz. İki dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Çaldıran da belediyecilik anlamında herhangi bir eksiğimiz yoktur. İlçemizde alt yapı, üst yapı, hayvan pazarı, mezbahane gibi eksiklikler tamamlanmış ve halkın hizmetine sunulmuştur. Hedefim yaşanılabilir bir Çaldıran oluşturmaktır” dedi.